Only the Worthy: Road to Amonkhet Prerelease

За да участваш в Изпитанието на Петимата Богове, трябва да се докажеш като Достоен за това. Имаш обаче още малко време, преди Amonkhet-ското слънце да озари върховете на храмовете и изстиналите пясъци. Ние сме ти приготвили достатъчно предизвикателства, с които подобаващо да изпратим шарения Kaladesh и да пристъпим в земите на Бог-Фараона Nicol Bolas.

На 11.04 (вторник), в обичайния час – 19:00 – Aether Revolt лигата навлиза в предпоследния си кръг. Ела още веднъж и вземи подарък – двулицев foil Thopter/Servo токен!

Три дни по-късно, в петък (14.04), отново от 19:00, се събираме за традиционния Friday Night Magic! Този път на него ще се състои дългоочакваният финал на продължилата няколко седмици Standard лига. Освен това обаче ще има и специален Aether Revolt Draft със следните условия:

3 бустера – 2 Aether Revolt и 1 Kaladesh;
12 бустера награди!
25 лв цена за участие.

Следва Amonkhet Open House събота на 15.04, от 14:00, на който те каним да пробваш Magic: The Gathering с новите Amonkhet demo тестета. За всички, които добре познават Magic, отново в събота ще се забавляваме истински с един Pack wars – casual формат, в който отваряш един бустер и добавяш по 3 от всяка basic land земя, така че да се получи дек от 30 карти. Plot twist – преди да добавиш земите, дори не си погледнал какво има в бустера и всяка изтеглена карта е изненада! На следващия кръг отваряш нов бустер и играеш с ново тесте, а за финал комбинираш двата! Цена – 12 лв.

Вторник (18.04) ще бъде ознаменуван с финалния турнир на Aether Revolt лигата – с награди 4 бустера – три за първия по точки и един за втория в класирането. Разходи за последен път дека, който правиш през последните два месеца, и го тествай в истински турнирни условия. Очакваме те в 19:00!

Истински звездната вечер е петъчната (21.04), когато ще получим един Magic overload! Спретнали сме същинска Magic вакханлия за Amonkhet – Aether Revolt Draft от 19:00, следван от дългоочакваното ни навлизане след полунощ в жаркия свят на пясъчни воини, мумии, чудати храмове, антични богове и някои определени дракони (Bolas, теб гледаме). Едно посрещане на новия сет не може да е същото без преди това да изпратим подобаващо предишния, така че двете събития вървят в комплект на цена от 70 лв. Освен това, ако ни остане време, замислили сме да си направим един весел Pack Wars за сбогом с Каладеш и артефактите му.

В събота и неделя ще ни бъде топло, защото продължаваме с Amonkhet prerelease, като и двата дни ще имаме първо Two-Headed Giant от 12:00, а след него, в 16:00, продължаваме с индивидуален формат!

Внимание! Всеки, взел участие на повече от два пререлийза, ще получи специална отстъпка за участие във всеки следващ. Третият и четвъртият ще струват 45 лв, а петият – само 40 лв.