RoS-launch-party

Reaper of Souls парти

RoS-launch-party

Светлината и тъмнината си дават среща в клуб RockIT – с гарантирано светло настроение в мрачните часове на 24 срещу 25 март. Кулминацията на неформалното мероприятние по традиция ще бъде в полунощ с раздаването на заветните копия, но това не значи, че не сме подготвили много други изненади. Освен тези, които сме готови да разкрием и споделяме тук, на място в клуб RockIT те очакват и още приятни емоции. Доброто настроение на Diablo играчите и техните приятели и половинки е гарантирано от адската парти атмосфера, добра музика и безкраен запас от тонизиращи напитки в клуб RockIT. Виж много познати лица и се запознай с нови Diablo герои и героини. Борбата със злото е по-лесна и приятна с приятели и носи бонус експириънс. Не го пропускай във вечерта на 24 срещу 25 март. Очакваме те!

Hearthstone

hearthstone

Премери сили с други играчи на Hearthstone за шанса да грабнеш големи награди от DELL и Alienware. Очакват те интересни, бързи и справедливи срещи на място с едно важно правило всички ще могат да играят само с базовите декове на любимия си клас. Победата зависи само от твоето умени и късмет, а доброто настроение е гарантирано.

Записването за Hearthstone ще се извършва на място, като всеки играч ще играе по реда си на записване срещу друг произволен опонент. В играта си ще можеш да използваш всеки от класовете в играта, но не и да променяш наличните карти. Всеки ще може да играе само с базовия дек на съответния клас в директна елиминиация. Това ще носи гарантирани награди на всички победили и участие в томболата на Dell, а най-големите късметлии сред тях ще получат раници DELL и периферия Alienware.

Cheerful Contest

hyperx-intel

Подготви своя cheerful плакат на място в RockIT, за да спечелиш награди от Kingston или Intel, достигащи и до SSD диск с разгорещяването на страстите. Носи си цялото чувство за хумор и оригиналност – публиката ще избере своите фаворити с бурните си аплодисменти, а всички необходими материали за развихрянето на твоята креативност ще бъдат предваритлено подготвени и ще те очакват на място.

cheerful

Razer Loot

razer_swag

Оглеждай се за ангели, демони, агенти на Ozone.bg и други бойци в битката между доброто и злото. Те ще възнаградят подкрепата ти с много Razer награди: връзки за врат, стикери, татуировки, подложки за чаши и STFU табелки. Награди като в Diablo 3 2.0.1 – на 24 март в Rockit. Бъди готов за луут, който не се чупи при ковача и който не можеш да намериш при NPC-тата. Големият сандък със зелено сияние беше отворен и ще изсипе свите награди за участниците в това събитие.

Допълнителна информация

Ако имаш предварителна поръчка, тази седмица ще получиш обаждане за потвърждението й – просто ни кажи, ако искаш да получиш копието си на партито. Непълнолетни лица ще се допускат в бар RockIT само с пълнолетен придружител. Един пълнолетен може да придружава до две непълнолетни лица, като ще може да попълни необходимата декларация директно в заведението.