Филмите и сериалите, които трябва да гледаш в HBO GO тази зима

Коледа чука на вратата и най-накрая ще ни остане време да се отдадем на заслужена почивка. А какво по-подходящо време от това, за да наваксаме с любими филми и сериали. Онлайн платформа HBO GO предлага именно такова съдържание, като може да избереш и да гледаш на всякакви устройства – кеф ти компютър, смартфон, че и смарт ТВ. А вътре е пълно с блокбъстъри, нови и култови сериали, че дори и дублирани предложения на български за децата. Ако не знаеш откъде да почнеш с гледането, виж нашите ТОП 10 предложения, които гледаме на рипийт или тръпнем в очакваме да видим.

1. Игра на тронове 
Няма как да не започнем с най-познатото и обичано заглавие от каталога на HBO GO – поредицата, която се простира в 7 сезона и ще завърши през април 2019 г. Историята за надиграването на властобичащите домове на Вестерос, задкулисните игри и епичните битки, никога не ни писва. Със сигурност ще ударим още няколко маратона и ще се любуваме на драконите на Денерис Таргариен, докато научим кой ще седне на Железния трон.

2. Отмъстителите: Война без край
Точно преди Коледа в HBO GO ще стъпи могъщият Танос и ще се изправи в кървав сблъсък с Отмъстителите. Marvel никога не разочарова, а филмът е събрал най-популярните герои на едно място – Железния човек, Капитан Америка, Тор, Черната вдовица, Спайдър-мен и кой ли още не. Дори и да сте гледали филма, не пречи да си го припомните преди епичния финал през 2019.

3. Криптон 
Ако си падате по супер-герои, хвърлете едно око на сериала „Криптон“ – предисторията на Супермен, разказваща за гибелта на родната му планета. В нея дядото на Мъжа от стомана се опитва да я спаси от безмилостен враг. Вече е потвърден втори сезон, за който нямаме търпение.

4. Една вълшебна Коледа 
Разбира се, няма да пропуснем и празничните филми, един от любимите ни е „Една вълшебна Коледа“. Особено трогателната история на малката Аби, която вярва с цялото си сърце в Коледа и ще помогне на майка си отново да усети радостта от празника.

5. Теория за Големия взрив 
11 сезона не са достатъчни, а щуротиите на физиците Ленард и Шелдън не ни доскучават. Двамата съквартиранти не само успяват да ни карат да се смеем с глас, но и да се замислим за сериозни житейски дилеми като – как сме сигурни, че не сме в Матрицата.

6. Големите малки лъжи 
Малко драма не е излишна, а дамите от Монтерей знаят едно и две за интригите в малкото градче, както и за прикриването на убийства. Страхотните Никол Кидман и Рийз Уидърспун са главните действащи лица в минисериала, който спечели 4 награди Златен глобус и още 8 ЕМИ. Поредицата ще има втори сезон през 2019 г., в който ще участва самата Мерил Стрийп. Определено не е за изпускане.

7. Лабиринтът: Последният кандидат 
Трилогията по емблематичната поредица „Лабиринтът“ приключва именно с „Лабиринтът: Последният кандидат“. Финалът на главозамайващото екшън-фентъзи за Томас и неговите другари, които търсят начин да спасят приятелите си от лапите на ЗЛО, ползваща ги за експерименти със смъртоносен вирус. Съществуването на човечеството е заложено на карта, докато часовникът тиктака, а ключът за оцеляването е в Томас.

8. Бягство по учебник 
Вероятно килиите не са точно мястото, което си представяте за изкарване на празниците, но ако то е в компанията на Бенисио дел Торо и Патриша Аркет – си заслужава. Сериалът, режисиран от Стив Карел, тепърва започна да се излъчва, а вече e с 2 номинации за Златен глобус. Историята е по реален случай и проследява двама престъпници, успели да избягат от високо охраняван затвор в САЩ през 2015 г.

9. Западен свят 
Съмнявали ле сте се някога във вашата реалност? Объркани сте? Тогава гледайте сериала „Западен свят“, който проследява конфликта между хора и изкуствен интелект. Заплетен, интригуващ, а на моменти и стряскащ поглед в бъдещето. Още по-хубаво е, че в HBO GO има цели два сезона.

10. Тайната на Коко 
Disney на макс! Това е едно заглавията, които отново ни напомниха, че студиото може да прехласне малки и големи с лекота. Историята на Мигел и неговото семейство би стоплила сърцето дори на Гринч. Чудесен повод да съберете цялото семейство!

Това са едва малка част от фаворитите ни в HBO GO. Не знаем дали декемврийските и януарските празници ще ни стигнат да ги изгледаме, но поне можем да се опитаме. Ако сме ви заинтригували и вие можете да се пробвате – участието в играта ни може да ви улесни. Имате възможност да спечелите два месеца безплатен достъп до платформата. Hayчете как ТУК