hots_karti

Спечели колекционерски StarCraft II награди

Вече минаха повече от две седмици от премиерата на StarCraft II: Heart of the Swarm и е време да направим пролетно преброяване на изигралите кампанията. Разбира се, в цялата работа има намесени награди: два комплекта „GG, човече“ и пет колекционерски тестета карти.

Наградите

„GG, човече“, разбира се, е „Не се сърди, човече“ със StarCraft дизайн. Пионките са съставени от трите раси и един Random-сет. Естествено, дъската за игра е вдъхновена от ключовия Metalopolis.

Тестето карти има оригинален дизайн, който можете да разгледате в детайли тук. По време на Launch party-то за Heart of the Swarm стана ясно, че картите носят късмет на новаци в Black Jack-a, но могат да се ползват за всякакви други игри.

 

Как да спечелите

За да не усложняваме излишно нещата, няма нужда да отговаряте на въпроси, да ни пращате in-game скрийншоти или нещо друго – просто ни пуснете линк към секцията с Achievements в StarCraft II секцията на Battle.net профила си на [email protected]. За да участвате в играта, трябва да сте завършили кампанията на Heart of the Swarm, независимо от нивото на трудност. Можете да се включите в играта до 5 април.

Всеки ден от 1 до 5 април ще теглим по един печеливш, който взима колекционерско тесте карти за игра – така колкото по-рано ни изпратите мейл за участие, толкова по-голям шанс имате да спечелите. На 6 април ще изтеглим двамата късметлии, които ще получат „GG, човече“.