jinx bg

J!NX БГ вече е част от Ozone.bg

Oбединихме каталога на J!NX БГ и Ozone.bg. Вече можеш да намериш на едно място всички продукути на J!NX у нас – тениски, суичъри и фен аксесоари, независимо дали се интересуваш от League of Legends, DOTA 2, Diablo, World of Tanks или нещо друго.

Jinx.bg вече няма да съществува като самостоятелен сайт. Всички досега налични модели в него можеш да видиш в каталога от Дрехи и аксесоари на Ozone.bg. С вече над 200 продукта с марка J!NX и близо 300 модела официално лицензирани продукти, вдъхновени от игри, комикси и филми  – това е секцията на сайта, която оцветява твоя гардероб.  Разбира се, с безплатна доставка за 1 ден.

За да отпразнуваме промяната, имаме две изненади.

До края на седмицата можете да използваш 10лв. отстъпка за всички модели тениски и суичъри на J!NX – трябва само да въведеш промо-код OZN-JINX при завършване на своята поръчка. Кодът е валиден до неделя, а много от размерите са ограничени, така че побързай.

Искаме да раздадем и няколко награди. Във Facebook ще очакваме коментари какво ви липсва в каталога ни – аксесоари по какви игри искаш да видиш на сайта. Можете да ни оставите коментар както на страницата на Ozone.bg, така и на J!NX БГ – в понеделник ще изтеглим по едно от предложенията на всяка от страниците и авторът ще си спечели тениска по избор. Дори ако си голям късметлия, не може да спечелиш наградата и на двете страници, но пък може да увеличиш шансовете си, ако споделиш предложение и на двете. Всеки може да участва само с 1 коментар на страница.