книга за теб

Започваме да работим заедно с „Книга за теб“

В Ozone.bg искаме да ви предложим максимално много възможности за приятно прекарване на свободното време. Игрите и филмите са два от начините да изиграеш скуката, а книгите предоставят друга интересна алтернатива. Затова от 1 декември започва партньорството ни с първата лична електронна книжарница „Книга за теб„. Целта ни е да ви дадем още една опция за забавления, като прехвърлим основните плюсове, с които клиентите ни са свикнали, в „Книга за теб“.

В книжарницата ще откриете само книги, които екипът на „Книга за теб“ е прочел и ревюирал лично. Независимо дали обичате научна фантастика, фентъзи, трилъри или друго, в книжарницата ще намерите някои от по-добрите представители на жанра. Момчетата от „Книга за теб“ четат много и взискателно, затова на сайта няма да намерите посредствени книги, които не си струват времето и парите.

Всички поръчки от книжарницата ще достигат напълно безплатно за цяла България, независимо от стойността на поръчката – така, както сте свикнали, когато пазарувате в Ozone.bg.

В дългосрочен план предвиждаме двата магазина да са напълно интегрирани и потребителите да пазаруват всичко от едно място.