Magic: The Gathering – програма за месец септември

Програмата ни за месеца в Къщата на Трите трола на ул. Чаталджа №24 , можете да намерите – ТУК

Цените и условията за различните събития са, както следва:

Ixalan Pre-Release

23-24 септември.

Събота и неделя от 11:00 – 15:00 ч.

Вход: 50 лв.

Всяко участие в следващи pre-release инстанции/турнири (правим обикновено по 5 в рамките на pre-release уикенда) е на на по-ниска цена, в зависимост от общия брой участия през съботата и неделята.

Започваме с нощен pre-release в петък срещу събота в полунощ и продължаваме с по два pre-release-a в събота и в неделя (общо 5!). Участието в първия и втория е на цена от 50 лв., в третия и четвъртия – 45 лв., а в петия – 40 лв! Става дума за участието на един играч в съответния брой pre-release-и.

Освен огромното удоволствие да бъде сред първите изследователи-завоеватели на Ixalan, събралият най-много точки от участието си във всички пререлийси за уикенда ще получи и специален трофей!

Standard FNM

Всеки петък.

От 19:00 – 22:00 ч.

Вход: свободен!

Всеки е добре дошъл да поиграе Standard срещу познати и непознати противници, да изпробва последната промяна в тестето си и да се забавлява както намери за добре. Разбира се, че няма проблем да доведете приятели и заедно да поиграете друг формат, например Commander, Pauper или пък забавните Pack Wars!

Draft

Всеки петък.

От 19:00 – 22:00 ч.

Вход: 20 лв.

Награден фонд: 13 бустера;

Освен Standard играта, в петъчните вечери се събираме и да подрафтим. До края на септември, преди да излезе Ixalan, форматът е 2 бустера Hour of Devastation + 1 бустер Amonkhet, а промо картата на месеца, Fatal Push, ни кара да мислим, че напрегнатите сблъсъци ще бъдат нещо, от което не можем да избягаме, дори да искаме.

Hour of Devastation Limited лига 

Вторник – 05/09 и 12/09.

Начален час: 19:00 – 22:00 ч.

Вход: 15 лв.

Срещу таксата получавате 3 бустера, а всяка седмица имате възможност да закупите един и да го добавите към картие си на промо цена от 5.50 лв.

Последните две срещи за лимитед лигата ще бъдат на 05.09 и 12.09, като освен обичайните игри с 40-картови тестета, сме решили да играем и block constructed с картите, които сме натрупали по време на лигата. Всеки ще може да сглоби от тях свое Standard тесте от минимум 60 карти и да се пробва срещу това, което останалите са сътворили със своя собствен card pool.

Ixalan Draft Weekend

30.09 – 01.10

Начален час: 12:00 – 19:00 ч.

Вход: 20 лв.

В чест на излизането на новия Ixalan, спуснете се в изследователско приключение заедно с нас през последния уикенд за месеца (инцинденто и първи за следващия месец) с два дни драфтове от обяд до късна доба!

Национално първенство

Повече и подробна информация можете да намерите в този пост: ТУК