diablo_poster

Архангелът Malthael влиза в политиката на 25 март

Malthael обещава ревизия на престъпното управление на Diablo

Kандидатурата на архангела Malthael бе издигната от инициативен комитет „ЗЛИНА“ (Задруга на либералните избиратели за нова анархия) в подземията на НДК. На предстоящите на 25 март национални избори за най-добро екшън-ролево приключениe той ще се цели в гласовете на избирателите с мотото на кампанията си – „Reaper of Souls“. Категорично заявява, че няма да прави партия, но ще прави парти за поддръжниците си в деня преди изборите – 24 март – в клуб RockIT, за което ще се осигури случаен превоз от всички телепорти в Sanctuary.

За Мalthael

Изпълнявал длъжността Архангел на Мъдростта и член на Angiris Council. Поради принципно несъответствие на политическите позиции и възгледи напуска поста и започва собствен бизнес. В новото му поприще на визитната му картичка пише Ангел на Смъртта. На въпроси относно характера на дейността и значението на позицията му отговаря с насмешка – „Просто шега между стари приятели, нищо повече“.

Описван е като професионалист, отлично познаващ лостовете на ангели и демони, както и експерт по взаимоотношенията между управляващите ангели, обикновените хора и подземния свят.  Без агентурно минало в бившите редици на Държавното чистилище. Твърди, че с годините работа е развил безпогрешен нюх и мигновено разпознава душите, в които има следа от поквара, зло и корупция. Гарантира, че ще работи за подобряване на качеството на живот на всички избиратели, гласували за него. Не дава никакви обещания за останалите.

Политическа заявка и платформа

След повече от две години, в които Мalthael гласува доверие на действащото управление и го оставя да работи, той не вижда нужните резултати. Обявява се за незабавна #доставка на Diablo и корумпираното му обкръжение и заявява, че времето за преговори е изтекло и е настъпил моментът за решителни действия. Неизвестни поддръжници на Malthael явно са взели това изявление съвсем насериозно, като централни райони осъмнаха облепени в агитационни плакати:

Натрупаното обществено недоволство е на негова страна и за рекордно кратък срок всички коалиционни партньори на Diablo са свалени от постовете им от будни граждани и са затворени за последващо разследване. Главното зло е в неизвестност след тези събития, но Malthael e уверен, че той ще бъде намерен и заловен.

 В отговор на исканията на гражданите и техните възгласи за по-добра игра Malthael обявява своите приоритети и планирани мерки:

  • Вдигане на максималното ниво на стаж на героите в Diablo III: Reaper of Souls до 70;
  • Нови, справедливи правила за всички герои;
  • Пълна реформа в сектор „Умения и трудова квалификация на героите“. Преглед на законовата уредба, свързана с уменията на героите и придобитата им квалификация и внасяне на отдавна отлагани и наложителни корекции;
  • Споделяне на натрупаните в Геройския Осигурителен Институт (ГОИ) Paragon средства и произтичащите от тях привилегии по равно между героите на трудов договор към съответния акаунт;
  • Нови правила за работа и силен държавен контрол в производствения сектор, с които да се намали безработицата сред ковачи и бижутери и да се гарантира постоянно високо ниво на качество на предлаганата на гражданите продукция.
  • Безусловно базово ниво – гарантиране на социална защита за всички под формата на държавно дотирани помощи и специални поощрителни премии при завършване на поставени от Бюрото по Куестовете задачи или за посещение на семинари.
  • Постоянен и строг контрол над хазартния сектор с цел осигуряване на редовното изплащане на обещаваните легендарни награди.[/default_list]

Защо да гласувате за по-малкото зло? Гласувайте за Malthael на 25 март и покажете подкрепата си като сложите cover снимката на кампанията във Facebook профила си.