Стоки на изплащане от Ozone.bg

Как да купите продукти на изплащане от Ozone.bg

Често задавани въпроси:

  1. Как мога да си изчисля вноските?
    Вашите вноски можете да изчислите чрез нашия Лизингов калкулатор.
  2. Кога да очаквам да се свържете с мен?
     След като завършите поръчката си, ние ще Ви се обадим по телефона за потвърждение и сверяване на данните в рамките на един ден.
  3. Колко време отнема одобрението?
    Ние предаваме информацията към лизингодателя и очакваме одобрение от тяхна страна – то може да отнеме до 2 работни дни.
  4. Кога трябва да платя първата вноска?
    Ако вашия лизинг е с първоначална вноска, то тя се заплаща при доставката на продукта. Ако няма – заедно с лизингодателя избирате дата на плащане.

За да вземете продукт на изплащане, трябва да бъдат покрити минималните условия на кредитните компании:

  • Сума на поръчката над 150 лв.
  • Възраст на кандидата над 18г.
  • Назначен на постоянна работа с по-висок от минималния доход

За да купите продукт на изплащане, можеш да го добавите в количката както всеки друг продукт, с натискане на бутона Купи:

Още на продуктовата страница можете да проверите каква би била цената на изплащане през линка към лизинговия калкулатор. Ако този линк не присъства на продуктовата страница, значи продуктът не може да бъде закупен самостоятелно на изплащане, а евентуално в комбинация с други продукти.

При завършване на поръчката трябва да използвате бутона „Поръчай на изплащане“, който ще видиш под обикновения бутон „Поръчай“:

При въвеждане на информацията за поръчка, изберте първоначална вноска (незадължителна), предпочитан лизингодател и срок за изплащане. След това въвете данните, които ще бъдат включени в договора за лизинг и маркирайте отметката за съгласие след прочитане на общите условия за обработка на личните данни.

След като завършите поръчката, ще се обадим по телефон за потвърждение и сверяване на данните. След това предаваме информацията към лизингодателя и очакваме одобрение от тяхна страна – то може да отнеме до 2 работни дни. При одобрение ще се обадим отново, за да уточним удобен ден за доставка. Куриерът ще достави продукта, заедно с двата комплекта документи – единият от тях остава за вас, а вторият ще се върне при нас по куриера.
Необходимо ни е и копие от лична карта, което трябва да се предаде на куриера. Ако сте избрал да заплатите първоначална вноска, тя е платима на куриера, както при поръчка с наложен платеж.