„101 романтични места в България“, на които ще затвърдиш любовта си

С годините се убеждавам, че колкото и страхотни места да посещавам в страната, винаги се намират нови и нови. И въпреки че през последните години излязоха доста „пътеводители“ с кътчета за посещаване, се появяват нови и нови непознати локации.

Феновете на блога „Отбивки“ знаят това не по-зле от мен – там всяко от местенцата е описано подробно, добавени са лични истории от местни жители, а снимките са повече от пленителни. Затова и след две книги с „отбивки“, авторите са решили да разкажат за „101 романтични места в България“, за да помогнат на читателите си да добавят още няколко щипки вълшебство към любовта си.

И тук те са запазили чара на съвместното създаване на материалите, което е и техен коз през годините – снимки от Иван и текстове от Елина, обогатени със специални подсказки как да вземете най-доброто от всяко едно кътче. Елементите „Знаете ли, че…“, „Любопитно“ и „Не пропускайте“ към всяка локация допълнително засилват чара на книгата и затвърждават усещането за добре свършена работа.

Не е никак задължително да посещавате всички места от пътеводителя. Като нищо обаче можете да направите едно чудесно планиране за годината, започвайки още от следсветивалентинския уикенд. За да затвърдите любовта с чудесния човек до себе си.

Вземи „101 романтични места в България“ от Иван Михалев и Елина Цанкова с безплатна доставка от този линк.