Подаръци за пораснали деца

1 юни не е ден само на най-малките – дори ако си в друга възрастова категория, можеш спокойно да празнуваш, а най-хубавото е, че с напредването на годините вече можеш да си правиш подаръци и сам 😉 Та ако търсиш нещо подходящо за детето в себе си, виж няколко от предложенията ни тук:

PosterPlate – едно от най-новите попълнения в каталога ни е адски подходящо за подарък. PosterPlate е метален плакат, който лесно може да се закачи навсякъде благодарение на магнитната поставка в комплекта. Окачването става бързо, а щом решиш, можеш да смениш мястото на плаката, без да правиш стената на швейцарско сирене. Самите визии са правени от фенове и това си личи.

Audio-Technica ATH-TAD400 – когато си говорим за качествен звук, няма как да не стане дума за Audio-Technica. Марката е позната на аудиофилите, а TAD400 е един от най-добрите модели, които сме пробвали в офиса. Слушалките са леки и удобни, а качеството на звука е страхотно за модел под 200лв. В момента моделът е и на промо-цена.

Домът на мис Перигрин за чудати деца – едно ново заглавие, в което се разказва за деца – съвсем в тон с 1 юни. Е, не съвсем. „Домът на мис Перигрин“ всъщност е една тъмна история с мистерии, свръхсили и всичко необходимо за интересна фабула. Изданието е съвсем подходящо за подарък, с твърди корици, впечатляващи илюстрации и стари фотографии.

Superman тениска, iPhone кейс или портфейл – без да навлизаме в спорове, Superman е един от по-готините комиксови герои. Ако искаш да покажеш на всички, че харесваш другата страна на Кларк Кент, можеш да го направиш с някои от Superman моделите на сайта.

Razer периферия и очила Gunnar – ако искаш ултимативен подарък, един комплект периферия ще свърши чудесна работа. Най-доброто от най-доброто включва Razer Deathadder, BlackWidow 2014, Kraken Pro, Goliathus и очила Gunnar MLG Phantom, с което да допълним комплекта.