ikarus gifts

5 идеи за подаръци от Ikarus

В тази серия постове ще видите предложенията за коледни подаръци от нашия екип. Тук всеки от нас ще се ограничи само до 5 идеи, а повече предложения можете да видите в категорията Подаръци на сайта.

Привет на всички! Аз съм Чавдар, по-познат на хора с псевдонимa Ikarus. В Ozone.bg основно се бия с лошите и помагам на добрите. Ето и моите идеи за подаръци:

  • ROCCAT Arvo – най-добрата компактна клавиатура, която съм ползвал. Фантастично удобна за продължително писане. Отлична за офиса или като спътник към лаптопа, чиято клавиатура мразиш. Най-вече защото е лека, здрава и се събира в практически всеки външен или вътрешен джоб на чанта за лаптоп. Комбинирането на нъмпада и стрелките на общ панел е интересно решение, с което се свиква лесно.
  • Razer Kraken Pro – безапелационният лидер сред слушалките с микрофон за гейминг и музика – вече не само в ценовия си клас, предвид доста коледната му цена 🙂 Ако някой ви е поискал геймърски слушалки за подарък – решенията са две, само трябва да изберете цвета.
  • ROCCAT Hiro – подложкаТА за мишка. Думите са излишни, наистина.
  • Dishonored GOTY – една от най-добрите игри на 2012 или „По-добрият Thief“, вече с цялото й бонус съдържание и с неповторим визуален стил, дело на Виктор Антонов. Да, има българска нишка в тази препоръка.
  • Официален правописен речник на българския език – незаменим подарък за всички ученици. Не толкова атрактивен колкото нов таблет, но със сигурност ще им е много по-полезен.