ransom gifts

5 идеи за подаръци от Ransom

В тази серия постове ще видите предложенията за коледни подаръци от нашия екип. Тук всеки от нас ще се ограничи само до 5 идеи, а повече предложения можете да видите в категорията Подаръци на сайта.

Здравейте, аз съм Любо, познат онлайн и като Ransom.  В Ozone.bg се занимавам с опъването на Excel-и, овикването на хора и препоръчването на Razer по различни поводи. Коледа мина успешно и боч тайм продължава с пълна сила, за това е редно човек да си направи едно подходящо подаръче:

  • DeathAdder – един от по-съдържателните съвети на едно известно бг гейминг гуру, е да ги убиваш и да не умираш. За целта, трябва удобна мишка, а ако се чудите каква мишка ще ви е удобна, най-вероятно това е DeathAdder. Тя и Mamba (която е и една идея по-тежка) са за мен най-благите мишки в момента, при все че доста мишки съм имал шанса да тествам.
  • BlackWidow Ultimate 2013 – тежка, удобна и бая шумна. Вкъщи съм все още с първия BWU модел от преди 3 години. Сините Cherry суичове, след около седмица свикване, стават адски удобни както за игра, така и за писане, стига да няма спящи хора около вас.
  • Audio Technica ATH-T500 – до скоро не носех слушалки, просто ми създават напрежение, особено ако трябва да се носят 2-4-10 часа. С цел запазване на разбирателството вкъщи, когато повече от 1 човек прави нещо в стаята, реших да тествам тези и вече ги ползвам от близо 6 месеца. Малко напомнят на Siberia като форма, но с по-смислена диадема (движи се по релса, не на обтегаеми неща), имат по-изразени високи тонове и хубав дебел триметров кабел.
  • Gunnar Paralex – ако ви се случва да стоите по повече от 2 часа на ден пред компютър, има смисъл от такъв тип очила. Аз агресивно не разбирам от очила и оптика като цяло, но са ми удобни за продължително носене (включае със слушалки) и очите ми не ме мразят. Стъклата на Gunnar са практически еднакви на всички (от жълтеникавия вид) и е въпрос на това каква рамка си търси човек.
  • Пушки, вируси и стомана – несвързано толкова с гейминг (or is it?), но ако искате да четете за осовата ориентация на континентите, пшеница и конквистадори, това е вашата книга.

Бонус предложение: Battlefield 4 стрелбица, хохохо