tool_gifts

5 идеи за подаръци от Tool

В тази серия постове ще видите предложенията за коледни подаръци от нашия екип. Тук всеки от нас ще се ограничи само до 5 идеи, а повече предложения можете да видите в категорията Подаръци на сайта.

Привет, казвам се Крис – геймър по душа и природа повече от 25 години, по-познат съм на гейминг обществото като Tool. От скоро в сайта се занимавам със създаването на различни чудеса. Колкото до подаръците, това са моите предложения:

[default_list]

  • PlayStation 3 Ultimate Pack – Най-готиният подарък, който можете да направите! PlayStation 3 конзолата е с 500GB хард диск, а предложението върви със седем от най-хитовите конзолни заглавия и 3 месеца абонамент за PlayStation Plus, който да ви донесе още повече игри.
  • Metal Gear Solid: Legacy Edition за PlayStation 3 – една от задължителните колекции, която съдържа най-добрите заглавия от Metal Gear поредицата. Като огромен фен, мога да гарантирам, че това е най-смисления пакет за всеки ценител.
  • Razer Atrox – Един от най-новите опити от страна на Razer, с който да се наложат на пазара с гейминг периферията. Arcade Stick-a определено заслужава специално внимание и е съобразен с изградения стандарт на този тип контролери. Огромно удоволствие за всеки фен на бойните и аркадни заглавия.
  • Колекция „Игра на Тронове“ – Всичките пет книги от фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин – „Песен за огън и лед“. Задължително четиво за всички фенове на жанра, които са се докоснали единствено до сериала на HBO.
  • Тениски и суичъри “Portal” – Специалната линия облекло от страна на Jinx, посветена на Portal, е перфектно решение да зарадвате всеки един фен! „For Science, You Monster!“