5 идеи за подаръци от wolf

В тази серия постове ще видите предложенията за коледни подаръци от нашия екип. Тук всеки от нас ще се ограничи само до 5 идеи, а повече предложения можете да видите в категорията Подаръци на сайта.

Здравейте, аз съм Емо, по-познат в някой не-криминални среди като Вълка. Занимавам се с местене на кашони с игри из Европа и склада на ozone.bg. Подаръците, които избрах са следните:

  • The Elder Scrolls Anthology за PC – перфектен подарък за всеки фен на ролевите игри, в много готина твърда, кутия която гордо може да се постави на видно място във всяка колекция.
  • Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition за PS3 – Ултимативната парти игра, колкото повече бира, толкова повече майсторлък 🙂
  • Пътят на кралете – първата книга от летописите на световната буря. Задължително четиво за всеки фентъзи фен. За-дъл-жи-тел-но!
  • Пандемия – мислех да препоръчам Dixit, но съм сигурен че поне няколко колеги ще се погрижат за това. Пандемия е най-интересната системна настолна игра, до която някога съм се докосвал. Едновременно с това, фактът, че е кооперативна, гарантира, че дори и не-геймърите в групата ще се забавляват докато потресаващо губят контрол над заразата 🙂
  • Колекция „Първият закон“ – Да се подарява на фенове на Робърт Джордън, които да бъдат конвертирани в правата вяра. Фентъзи, чието качество е сравнимо само с кофите кръв, които се изливат на всяка страница.