8 март подаръци

Подаръци за момичета

Няма какво да се лъжем – ако момче ми подари цветя и бонбони за 8 март, това просто значи, че не се е сетил навреме да ми купи подарък. И тъй като знаем, че за повечето индивиди от мъжки пол търсенето на подарък си е мъчение достойно поне за петия кръг на Ада, решихме тази година да помогнем. Секцията с подаръци на Ozone.bg е специално обновена с препоръки за дамския празник, а от всички тях с колежките в офиса си избрахме няколко особено добри попадения.

AKG K316 – Вече може би е късно да организирате оркестър, който да свири на ушенце за важната жена в живота ви, но пък едни хубави слушалки са практически по-добро решение. K316 съчетават качество на звука гарантирано от AKG със свежа визия, която не е твърде момичешка. Удобни за носене както във фитнеса, така и на път за работа, изолират добре околния шум – момичето ще ви е благодарно, когато без проблем може да се отърве от досаден шофьор на такси или пищящи хлапета в автобуса.

Siberia v2 – Siberia безспорно е най-популярния и разпознаваем гейминг-хедсет. Няма сега да ви убеждавам в качествата му – те отдавна са ясни и са причина много про-геймъри да предпочитат SteelSeries. Розовата версия на хедсета „като за момиченца“ е тематичен за празника.

Threadless Beyond Infinity – Бъз Лайтиър е един от най-готините анимационни герои, а тази тениска действа мотивационно – обличаш и си готов да стигнеш „To infinity and Beyond!“, още преди да си изпиеш сутрешното кафе. Отделно, светлата цветна тениска пасва идеално с дънки и тъмно сако, а мултифункционалността е нещо важно за момичетата.

Dakine Garden – Компактна и удобна раница от дамската серия на Dakine. Различните разцветки отговарят на различни стилове, като с черния вариант спокойно може да ви се размине и в офис-среда. И за да може едно момиче да въведе ред във Вселената, на помощ идват удобни джобове и отделения, така че да не се налага да прекарваш 5 минути в ровене за ключове.

Magnetic Pixels – Малките магнитни топчета са страхотна зарибявка и от тях можеш да направим какви ли не форми. Джаджата идва в приятна окомплектовка, така че може да се подари директно. Запълването на свободното време е гарантирано, а Magnetic Pixels могат да доведат до пристрастяване.

Gunnar Intercept – Независимо дали едно момиче седи пред компютъра, за да играе League of Legends или за да се справи с някоя сериозна задача, натоварването на очите е факт. Очилата на Gunnar ще помогнат за това, като подобряват контраста, фокуса и конфорта при дълги часове работа пред монитора. Intercept залага не само на функционалността, но и на визията – с разпознаваем ретро-дизайн и по-големи стъкла.

Tomb Raider – Една от най-известните поредици с женски главен герой, позната и харесвана. Сюжетът връща в младите години на Lara Croft, а изданието включва всички допълнителни съдържания пускани за играта. Добро предложение за приключенски-настроени момичета, осигуряващо доста приятни часове на конзолата.

Анна Каренина – Филмът по руската класика е пищен и изящен, а участието на дамския любимец Джъд Лоу е още една причина да не се изпуска.

Престилка с инструкции и домакинска ръкавица – Няма как да не включа тези тематични варианти за всички, които искат да се пошегуват, но предупреждавам – подарявайте, само ако тичате много бързо!