Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Gunnar Emissary - Onyx

Gunnar Emissary - Onyx

Очила

Emmisary e универсален модел, предназначен както за гейминг, така и за работа. Със своя дизайн с рамка само в горната част на стъклата той позволява много по-широко поле на видимост при ежедневна употреба.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

GAAC0000049

Наличност:

По поръчка

Ценова защита

Gunnar Emissary - Onyx

Ключови характеристики

  • Каталожен номер:GUN-ST003-C001
  • Тип:Не
  • Гаранция в месеци:12
  • Име:Gunnar Emissary - Onyx
 
Emmisary e универсален модел, предназначен както за гейминг, така и за работа. Със своя дизайн с рамка само в горната част на стъклата той позволява много по-широко поле на видимост при ежедневна употреба, но позволява запазването на подобрен фокус и високо ниво на концентрация при работа на компютър. Изработената от магнезии и алуминии рамка осигурява висока ниво на надежност при минимално тегло.

Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста, фокуса и комфорта. За запалените играчи oчилата на Gunnar помагат да се намали умората от продължителни гейминг сесии, а оттам и времето за почивка и възстановяване, като в същото време повишават чувствително фокуса, позволявайки по-точно възприятие на образа.

Gunnar i-AMP технология на стъклата комбинира геометрия, материали и покрития за постигане на оптимален резултат при всички модели на компанията. Резултатът е стъкла, които подобряват фокуса, филтрират определена част от светлината за постигане на по-топли и естествени цветове, предпазват окото от изсушаване и намаляват отраженията и визуалния шум, което допълнително редуцира умората на очите.

Ревюта на наши потребители за Gunnar Emissary - Onyx

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран