Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Gunnar Haus - Onyx

Gunnar Haus - Onyx

Очила

Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста,

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

GAAC0000088

Наличност:

По поръчка

Ценова защита

Gunnar Haus - Onyx

Ключови характеристики

  • Каталожен номер:GUN-HAU-00101
  • Тип:Очила
  • Тип:Не
  • Платформа:Универсална
  • Цвят:Черен
  • Гаранция в месеци:12
  • Име:Gunnar Haus - Onyx
 

Gunnar Haus - дизайнерски очила пренаписват образеца за дизайн. Прожинени панти с измерен процент на сгъваемост дават нежно придържане, за да помогнат на очилата винаги да са на място. С прецизност направените метални панти създават стабилност и функционалност при продължително носене. Haus е наистина направен за всеки който оценва дизаина.

Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста, фокуса и комфорта. За запалените играчи oчилата на Gunnar помагат да се намали умората от продължителни гейминг сесии, а оттам и времето за почивка и възстановяване, като в същото време повишават чувствително фокуса, позволявайки по-точно възприятие на образа.

Gunnar i-AMP технология на стъклата комбинира геометрия, материали и покрития за постигане на оптимален резултат при всички модели на компанията. Резултатът е стъкла, които подобряват фокуса, филтрират определена част от светлината за постигане на по-топли и естествени цветове, предпазват окото от изсушаване и намаляват отраженията и визуалния шум, което допълнително редуцира умората на очите.

Ревюта на наши потребители за Gunnar Haus - Onyx

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран