Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Gunnar MLG Phantom - Gloss Onyx

Gunnar MLG Phantom - Gloss Onyx

Очила

MLG Phantom моделът на Gunnar се отличава с вторите най-големи стъкла в ESPORT серията.

Към пълното описание и видео 1 ревю

149.00 BGN Цена:
149.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Георги Стефанов Ангелов

Номер на продукт:

GAAC0000045

Наличност:

По поръчка

Ценова защита

Gunnar MLG Phantom - Gloss Onyx

Ключови характеристики

  • Каталожен номер:GUN-PHA-00101
  • Тип:Очила
  • Тип:Не
  • Платформа:Универсална
  • Цвят:Черен
  • Гаранция в месеци:12
  • Име:Gunnar MLG Phantom - Gloss Onyx
 

MLG Phantom моделът на Gunnar се отличава с вторите най-големи стъкла в ESPORT серията.Стоманената рамка гарантира издръжливост, а леката извивка осигурява достъчен контакт за стабилност. Въпреки малко по-големия си размер  но в същото време позволява използването на хедсет заедно с тях. Рамката на стъклата представлява един цял елемент с елегантен дизайн и минимална дебелина на самата рамка, която буквално изчезва от полезрението.

Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста, фокуса и комфорта. За запалените играчи oчилата на Gunnar помагат да се намали умората от продължителни гейминг сесии, а оттам и времето за почивка и възстановяване, като в същото време повишават чувствително фокуса, позволявайки по-точно възприятие на образа.

Gunnar i-AMP технология на стъклата комбинира геометрия, материали и покрития за постигане на оптимален резултат при всички модели на компанията. Резултатът е стъкла, които подобряват фокуса, филтрират определена част от светлината за постигане на по-топли и естествени цветове, предпазват окото от изсушаване и намаляват отраженията и визуалния шум, което допълнително редуцира умората на очите.

Ревюта на наши потребители за Gunnar MLG Phantom - Gloss Onyx

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран

1 Мартин Йотов /

Преди няколко дни си закупих тези очила. Не мога да кажа на 100% "очитеми се съсипваха пред този компютър", но не мога и да отрека, че изпитвам страшна умора, парене в очите и понякога просто някое око (най-често дясното) просто се замагляваше и отказваше.
Нека да преминем към самото "ревю". Очилата идват в много "премиум" опаковка - все едно отваряш флагшип или продукт на Apple. Очилата сами по себе си са адски леки, тънки и плоски. Личи си, че дизайнерите са се старали да ги направят възможно най-леки и определено на вид и усещане изглеждат ... поради липса на по-добра дума - кекави. НО това не изглежда наистина да е така. Рамката реално изглежда, че е много здрава въпреки пластичността си. Продължението, което чрез което очилата се захващат за главата Ви не е извито както повечето очила а е изцяло право и много плоско с цел да бъдат удобни в комбинация с овъриър хедсети (аз ползвам Sibera v2).

Стъклата са с лек жълтеникъв отенък и изглежда, че са добре закрепени за рамката, а що се отнася до покритията, матеряла от който са направени - изглеждат качествени.

Какво е усещането, когато ги сложите? Определено е странно в началото - приложения като Chrome, Microsoft Word и подобни с бял фон определено изглеждат странно и няма да допадне на много хора, но се свиква страшно бързо (на мен ми отне около 1 час) и спирате да збелязвате жълтия отенък толкова. Очилата имат диоптър 0.2 и всичко, което е на не повече от 2-3 метра изглежда леко уголемено и много чисто. След въпросните 2-3 метра започва да се размазва, но това ще варира в зависимост от очите - аз нормално не нося очила или лещи. Gunnar рекламират, че очилата подобряват контраста, което е до голяма степен вярно. Цветовете определено се променят и изпъкват повече, тоест контраста определено се променя, а вече дали ще оцените промяната в положителна посока или не зависи от Вас. Аз ползвам TN панел и определено е в положителна посока. Рекламират също, че и влажността на очите се запазва по-добре. Това изглежда да е до известна степен вярно, но не прекалено драстично. Що се отнася до това дали в крайна сметка намалят умората (което е най-важното и може би причината да се интересувате от продукта) - може да е малко рано да кажа дефинитивно, но за момента изглежда да помагат значително. Няма да разлика от земята до небето - болка и умора и изведнъж всичко да е наред. Все пак това са очила, а не магия, но за момента смятам, че определено помагат малко или много.

Важен елемент е удобството разбира се. Смятам, че всички са на ясно, че не всички очила пасват на всеки. При мен този модел не особено удобен, но на съквартиранта ми са удобни. Трябва да ги пробвате за удобство преди да ги купите (Озон предлагат 7 дни след които можете да върнете продукта ако не сте доволни - удобен начин да проверите дали ще са Ви удобни). Но все пак наудобството, което аз изпитвам е най-вече в комбинация със слушалките ми. Трябва да поставя очилата и слушалките по много специфичен начин за да избегна дискомфорт, но когато уцеля позицията им стават много удобни и направо забравяте за тях. Друг минус, който трябва да спомена, който ще откриете ако прочетете ревюта из интернет - очилата се замърсявят адски лесно, така че дръжте под ръка кърпичка за очила или памучно парцалче. Все пак не мога да натъртя достатъчно на това- контраста на цветовете се променя по такъв сериозен начин, толкова много изпъкват, че честно казано, когато ги махна от лицето си, всичко на монитора ми изглежда грозно сиво-синьо.
Като цяло съм доволен от прудукта и смятам, че ще е полезен за всеки, който прекарва повече от 6 часа на компютъра (аз прекарвам между 10 и 12). Все пак трябва да видите дали ще са Ви удобни, защото между 100 и 150-60 лева за очила за компютър ... това си е инвестиция. ПРЕПОРЪЧВАМ!