Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Gunnar Sheadog - Onyx

Gunnar Sheadog - Onyx

Очила

Gunnar Sheadog веднага изпъква сред останалите модели със своите строги и изчистени линии, излъчващи характерен стил.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

GAAC0000182

Наличност:

По поръчка

Ценова защита

Gunnar Sheadog - Onyx

Ключови характеристики

  • Каталожен номер:GUN-G0005-C001
  • Тип:Очила
  • Платформа:Универсална
  • Цвят:Черен
  • Гаранция в месеци:12
  • Име:Gunnar Sheadog - Onyx
 

Gunnar Sheadog веднага изпъква сред останалите модели със своите строги и изчистени линии, излъчващи характерен стил. Стоманената рамка гарантира издръжливост, а леката извивка осигурява достъчен контакт за стабилност. Въпреки малко по-големия си размер  но в същото време позволява използването на хедсет заедно с тях. Рамката на стъклата представлява един цял елемент с елегантен дизайн и минимална дебелина на самата рамка, която буквално изчезва от полезрението.С

Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста, фокуса и комфорта. За запалените играчи oчилата на Gunnar помагат да се намали умората от продължителни гейминг сесии, а оттам и времето за почивка и възстановяване, като в същото време повишават чувствително фокуса, позволявайки по-точно възприятие на образа.

Gunnar i-AMP технология на стъклата комбинира геометрия, материали и покрития за постигане на оптимален резултат при всички модели на компанията. Резултатът е стъкла, които подобряват фокуса, филтрират определена част от светлината за постигане на по-топли и естествени цветове, предпазват окото от изсушаване и намаляват отраженията и визуалния шум, което допълнително редуцира умората на очите.

Ревюта на наши потребители за Gunnar Sheadog - Onyx

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран