Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
Филтрирате по: XBOX One
-11%
Xbox One S 500 GB + Middle-earth: Shadow of War

Xbox One S 500 GB + Middle-earth: Shadow of War

Цена:

559.-лв.

499.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Комплектът съдържа конзола Xbox One S и код за изтегляне на пълната версия на Middle-earth: Shadow of War. Новата Xbox One S конзола на Microsoft идва с 500GB твърд диск, вградено в корпуса захранване, възможността да възпроизвежда видео съдържание в 4K резолюция и е с 40% по-компактна от своя предшественик.
-14%
Xbox One S 1TB + Middle-earth: Shadow of War

Xbox One S 1TB + Middle-earth: Shadow of War

Цена:

699.-лв.

599.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Комплектът съдържа конзола Xbox One S и код за изтегляне на пълната версия на Middle-earth: Shadow of War. Новата Xbox One S конзола на Microsoft идва с 1TB твърд диск, вградено в корпуса захранване, възможността да възпроизвежда видео съдържание в 4K резолюция и е с 40% по-компактна от своя предшественик.
-12%
Xbox One S 1TB -  Minecraft Limited Edition

Xbox One S 1TB - Minecraft Limited Edition

Цена:

799.-лв.

699.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Представяме ти новия Xbox One S. Потопи се в каталога от най-добрите заглавия, включително Xbox 360 класики на 40% по-компактна конзола. Изпитай по-богатите и по-светли цветове в игри и видео съдържание с High Dynamic Range*. Гледай 4K видео през Netflix или UHD Blu-Ray филми в забележително Ultra 4K HD качество. Наслади се на невероятния комфорт и усещане на новия и подобрен безжичен Xbox One контролер, който ще ти предложи удобен дизайн и Bluetooth свързваемост.