Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

 

Често задавани въпроси

Въпрос: Безплатна ли е доставката на продуктите от сайта?
Oтговор: Доставката на всеки от продуктите, предлагани от Ozone.bg, е напълно безплатна до всяка точка в страната без значение от общата сума на поръчката или избрания вид плащане.

Въпрос: Как получавам информация кога ще получа поръчката си?
Отговор:
 При завършване на поръчката си, в зависимост от избрания адрес за доставка и наличността на поръчаните продукти, ще видиш очакваната дата на доставка. Ако в поръчката е добавен и продукт с pre-order статус, датата за неговата доставка ще се визуализирана отделно. При успешно завършване на поръчката ще получиш мейл с информация за поръчаните продукти, адреса на доставка и очакваната дата. Ще се обадим по телефон, само ако има промяна в срока на доставка или друга корекция, за която ни трябва твоето съгласие. Когато изпратим поръчката, ще получиш и втори мейл с данни за пратката. 

Въпрос: Искам да поръчам нещо от Ozone.bg. След колко време ще получа доставката си?
Oтговор: Стандартно, поръчките се доставят в рамките на 1 до 2 работни дни, в зависимост от наличността и адреса за доставка. При завършване на поръчката ще видиш и очаквания срок за доставка на продукта до конкретния адрес. Тази информация ще получиш и на email след завършване на поръчката, а когато поръчката е изпратена, ще получиш втори мейл.

Въпрос: Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?
Oтговор: Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка избери вид плащане При доставка.

Въпрос: Избрал съм При доставка като вид на плащане. Колко пари трябва да платя, когато куриерът достави избраните продукти?
Oтговор: Всички цени, показани на сайта, са крайни и включват ДДС. Цената, която виждаш, е цената, която трябва да заплатиш при доставката или при поръчката при избор на някой от видовете електронни плащания.

Въпрос: Кой извършва доставките до посочения от мен адрес?
Oтговор: Поръчките за територията на страната се извършват от куриери на Speedy. Поръчките за София се изпращат с наши куриери или с куриери на Speedy при по-високо натоварване.