Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

Когато избереш продукта, който искаш да поръчаш, отиди в продуктовата страница, за да разбереш повече за продукта.

Ако знаеш какво точно искаш да поръчаш, можеш да го направиш и от бутона Купи в списъка с продукти:

Когато продуктът има няколко разновидности, увери се, че си избрал правилната опция - в зависимост от избора, цената и продуктовите характеристики може да се променят.

След това натисни бутона "Купи" - когато продуктът бъде добавен в кошницата, това ще бъде индикирано от съобщение в горната част на екрана. Ако си приключил с пазаруването, натисни бутона Поръчай в горната дясна част на екрана.

В кошницата можеш да прегледаш отново поръчаните продукти и количества и да направиш последни корекции. След това натисни бутона Поръчай.

Въведи името и телефона за контакт и адреса за доставка. При въвеждане на името на населеното място, въведи името на кирилица и избери вярната опция от падащото меню.

След въвеждане на адреса в секцията Начин на доставка ще видиш очакваната дата за доставка на продукта:


При натискане на бутона Купи, поръчката ще бъде завършена. Ще получиш мейл с потвърждение и допълнителна информация за поръчката, в който отново ще е посочена очакваната дата на доставка. Когато изпратим поръчката, ще получиш и втори мейл, за да знаеш в кой ден да очакваш доставката. Ако случайно настъпи забавяне спрямо очакваната дата на доставка, която сме специфицирали в мейла, ще те потърсим на номера, посочен в поръчката.