Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

Ако искаш да закупиш продукт на изплащане, трябва да са покрити минималните условия на кредитните компании:

  • Сума на поръчката над 150 лв.
  • Възраст на кандидата над 18г.
  • Назначен на постоянна работа с по-висок от минималния доход

На изплащане не могат да бъдат закупувани следните групи продукти, независимо от стойността на поръчката: Джаджи, Книги, Настолни игри, Облекло, Хоби.

Още в продуктовата страница можеш да провериш условията за изплащане от бутона "Лизингов калкулатор":

Той ще те препрати на страница, където можеш да избереш първоначална вноска, период на изплащане и предпочитана компания. Тази калкулация е чисто информативна и няма отношение към завършването на поръчката, където отново трябва да избереш параметрите на изплащането.

Ако нямаш желание да проверяваш информацията за изплащането предварително, просто натисни бутона Купи, за да добавиш продукта в кошницата. Когато я отвориш за завършване на поръчката, избери бутона Поръчай на изплащане. Той няма да се визуализира, ако поръчката не може да бъде взета на изплащане поради някое от посочените горе условия.

Ако в кошницата има продукт, който пречи на възможността за поръчка на изплащане, на страницата ще се появи следното съобщение: 

При завършване на поръчката, ще трябва да избереш първоначална вноска, период на изплащане и предпочитана компания. Попълването на информация за фактура при поръчка на изплащане е задължително, тъй като се използва за подготовката на договора.

За да бъде придвижена информацията към лизинговата компания, трябва да отбележиш отметката за обработка на лични данни. Документа, описващ условията, се променя според избраната компания за изплащане.

За завършване на поръчката натисни бутона Купи на изплащане. След това нашият екип ще те потърси по телефон, за да потвърди поръчката и да обясни по-нататъшните стъпки. При одобрение от избраната лизингова компания, продуктът ще бъде при теб в рамките на 2 работни дни, заедно с необходимите документи. За приемане на пратката куриерът ще поиска лична карта, за да свери данните. Документите за изплащане трябва да бъдат подписани пред него и едното копие да бъде върнато към нас.