Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

За да вземеш продукт на изплащане, трябва да бъдат покрити минималните условия на кредитните компании:

  • Сума на поръчката над 150 лв.
  • Възраст на кандидата над 18г.
  • Назначен на постоянна работа с по-висок от минималния доход

За да купиш продукт на изплащане, можеш да го добавиш в количката както всеки друг продукт, с натискане на бутона Купи:

Още на продуктовата страница можеш да провериш каква би била цената на изплащане през линка към лизинговия калкулатор. Ако този линк не присъства на продуктовата страница, значи продуктът не може да бъде закупен самостоятелно на изплащане, а евентуално в комбинация с други продукти.

При завършване на поръчката трябва да използваш бутона "Поръчай на изплащане", който ще видиш под обикновения бутон "Поръчай":

При въвеждане на информацията за поръчка, избери първоначална вноска (незадължителна), предпочитан лизингодател и срок за изплащане. След това въведи данните, които ще бъдат включени в договора за лизинг и маркирай отметката за съгласие след прочитане на общите условия за обработка на личните данни.

След като завършиш поръчката, ще се обадим по телефон за потвърждение и сверяване на данните. След това предаваме информацията към лизингодателя и очакваме одобрение от тяхна страна - то може да отнеме до 2 работни дни. При одобрение ще се обадим отново, за да уточним удобен ден за доставка. Куриерът ще достави продукта, заедно с двата комплекта документи - единият от тях остава за теб, а вторият ще се върне при нас по куриера. Необходимо ни е и копие от лична карта, което трябва да се предаде на куриера. Ако си избрал да заплатиш първоначална вноска, тя е платима на куриера, както при поръчка с наложен платеж.