Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

Всяка категория и подкатегория на сайта има различни навигационно-информативни филтри, които са приложими и важни за типа продукти в нея. Тези филтри се намират в лявата част на сайта, непосредствено под менюто с категории и са най-разнообразни.

Ще илюстрираме процеса на филтриране с хипотетичен пример. На сайта си и искаш да си избереш нова мишка. Не си се спрял на точен модел, но имаш основни изисквания и искаш бързо да видиш продукти, които отговарят на тях.

Използвайки менюто с категории, избираш Гейминг аксесоари и в него директно избираш Мишки, тъй като искаш да разгледаш моделите.

КАРТИНКА

Когато се намираш в подкатегорията Мишки в лявото меню ще видиш специфичните филтри за продуктите в нея.

За този пример ще приемем, че използваш мишката с дясната си ръка и си свикнал да използваш допълнителни бутони, и съответно търсиш мишка с над три бутона. Също така, не искаш тя да е безжична, но би разгледал предложения за модели, които могат да променят цвета на подсветката си.

След като избереш от филтрите опциите За дясна ръка, 4 до 8 бутона, Жична и С многоцветна подсветка ще можеш да разгледаш само моделите, които отговарят на всички избрани предпочитания.

КАРТИНКА

Във всеки момент можеш да избираш още филтри или да изключиш някой от избраните. Когато избереш един или повече филтри е възможно други филтри да изчезнат от лявото меню. Това е така, тъй като винаги се визуализират само филтрите, които се отнасят за продуктите в дадена категория и за вече показаните след филтриране продукти. Например, ако филтрираш само безжични мишки в менюто ще останат само филтри, които са приложими за поне една от безжичните мишки в каталога ни.

КАРТИНКА