Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

Ozone.bg бонус точки

Всеки продукт, предлаган в нашия каталог, носи Ozone.bg точки при покупката си за лоялни клиенти на сайта. Ozone.bg точките представляват допълнителен бонус, който автоматично се добавя и отразява в потребителските профили след всяка поръчка. Продуктите носят различен брой точки в зависимост от тяхната левова стойност, вид или категория, както и от това колко често пазарувате от сайта. Бонус точките за даден продукт можеш да видиш в продуктовата карта в полето с ценова информация - тя ще е максимално актуална след login, тъй като се актуализира за конкретния потребител. При първа поръчка нови клиенти не получават бонус точки,

Какво мога да правя с Ozone.bg бонус точките?

Всичко от нашия каталог може да бъде закупено както посредством стандартните видове плащания, така и с бонус точки. Цената в точки на един продукт е отразена под неговата цена в лева. Тя се калкулира с умножаване на левовата равностойност на съответния продукт х 5, т.е. 5 бонус точки реално имат равностойност 1 лев. Ако разполагаш с достатъчно бонус точки, опцията за това плащане ще бъде активна за избор при финализиране на поръчка редом с останалите видове плащания. След постъпването й тя ще бъде обработена и изпратена като всяка друга поръчка от сайта, а точките ще бъдат приспаднати от общото им количество в клиентския ти акаунт.

С Ozone.bg точки можеш да направиш и заявка за изчерпани продукти.

Къде мога да видя натрупаните Ozone.bg точки?

Текущото количество точки можеш да видиш в потребителския си профил на първата му страница в горната дясна част на информационния панел.

Мога ли да добавя точки към акаунта си?

Освен с поръчки, точките могат да се добавят към акаунт и с Ozone.bg ваучер за точки. Те са продукти с електронна доставка (код, който се изпраща на мейл адреса и инструкция за активацията му). Към момента не е възможна доставка на физически ваучери с отпечатан на тях код.

Ваучерът можеш да изпратиш и на приятел като подарък и той сам да избере желан от него продукт, който да закупи с точки, или да активираш получения код от ваучера в собствения си акаунт, допълвайки наличния брой точки до желано ниво.

Ozone.bg ваучери.

Инструкции за осребряване на ваучер.

Всяка поръчка ли носи бонус Ozone.bg точки?

Дадена поръчка не носи бонус Ozone.bg точки, ако в момента се намира в ценова промоция, за нея е използван промо код или когато с поръчката е избран подарък от една или повече възможности. Бонус точки също не се начисляват за поръчки на нови клиенти - те започват да се начисляват след няколко покупки от сайта.