Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Помощ

Какво е Pre-order?

Pre-order е статус на продукти (и поръчки), когато те се отнасят за предварителна поръчка на очакван продукт, който все още не е в наличност.

За такива продукти е посочена и датата, на която те ще бъдат в наличност. Когато това са игри, филми или други продукти с фиксирана премиерната дата – това е датата на съответна световна или локална премиера. Pre-order статус и съответно възможност за създаване на предварителни поръчки може да имат и всеки друг тип продукти, като в случая посочената дата е тази, на която те ще бъдат налични за първи път в Ozone.bg.

Създаването на предварителна поръчка за продукт със статус Pre-order е идентично със създаването на поръчка за продукт, който е вече в наличност – т.е. гарантира ти се бройка.  За нея са налични всички видове плащания, но не е необходимо да бъде извършвано предплащане (т.е. при избор на плащане „При доставка“ сумата се заплаща, когато доставим поръчката). Предварително заплаще за продукти с Pre-order статус се случва само при избор на някой от видовете електронни плащания поради тяхната специфика. При такъв избор плащането се осъществява в момента на създаване на поръчката.

След постъпване на предварителна поръчка ние ще се обадим да я потвърдим, каквато е практиката за всички поръчки, и повторно ще се свържем с теб, когато очакваният продукт е вече наличен и готов за изпращане, така че да сверим деня и адреса за доставка или неговата промяна.