Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
revell-bismarck-05802

Сглобяем модел на военен кораб Revell - Bismarck (05802)

Модели за сглобяване

Приет на въоръжение през 1940, немският кораб Bismarck е един от най-големите, мощни и съвременни бойни кораби за епохата си. Построен в Blohm & Voss корабостроителницата в Hamburg, със своите над 42 хиляди тона Bissmark е гордостта на немския флот.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

HBMD0000351

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Сглобяем модел на военен кораб Revell - Bismarck (05802)

Ключови характеристики

Сглобяемите пластмасови модели на Revell задължително изискват лепило при асемблиране. Пълен списък с лепилата, които предлагаме можете да намерите тук.

За да оцветите модела си, ще са ви нужни четки и бои. Revell препоръчват използване на боите упоменати в описанието на продукта.

Препоръчителни бои за модела:

Bismarck, флагменския кораб на Германските военноморски сили. Той тежи 50,900 тона и може да превозва екипаж от 2092 души. Bismarck встъпва в служба на 24 август 1940. На 24 май 1941 участва в битка с великобританския Hood, която спечелва. След като е бил дълго време преследван, Bismarck е бил улучен от торпедо, пуснато от самолет на 26 май 1941, и пресрещнат ден по-късно от Великобританските военни кораби King George V и Rodney. Това води до неизбежно потопяване на Bismarck от собствения му екипаж на 490 km от френския бряг.

Детайли по модела: 

  • Детайлен корпус
  • Детайлни елементи по повърхността на палубата
  • Картечни кули
  • Кранове

Ревюта на наши потребители за Сглобяем модел на военен кораб Revell - Bismarck (05802)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран