Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
Настолна игра Катан - базова игра

Настолна игра Катан - базова игра

Цена:
62.-лв.

Наличност:

Очаквана наличност - Април 2018 Виж
Търсещи нови хоризонти мореплаватели се опитват да покорят отдалечения но богат остров Катан. Тяхното приключение започва с разкриването на много от пристанищата и регионите на местността. Пасища, полета, планини, хълмове, гори и пустини са малка част от местата, които играчите ще посетят.
Цена:
62.-лв.
Купи Продуктът все още не е наличен. Натиснете „Pre-order”, за да го получите веднага при пристигането му!
Pre-order [?]
Настолна игра Indulgence

Настолна игра Indulgence

Цена:
34.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В Indulgence сте членове на италиански фамилии по време на Ренесанса, които се опитват да забогатеят максимално като същевременно се опазят от грехове. Във всеки ход в играта един участник избира закон, който определя картите, които можете да играете. Ако решите да го нарушите, трупате грехове, от които само индулгенцията може да ви спаси.
Настолна игра Majesty: For the Realm

Настолна игра Majesty: For the Realm

Цена:
69.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Majesty: For the Realm е вторият голям проект на дизайнера Марк Андрé (Splendor), в който поемате контрола над селище. В процеса на игра наемате специалисти в различни професии, добавяйки ги към съответната сграда в селото си. Всяка карта ви носи пари в зависимост от умението си, но и от броя на другите карти от същия вид.
Настолна игра Ticket to Ride: Първото пътешествие - Европа

Настолна игра Ticket to Ride: Първото пътешествие - Европа

Цена:
69.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Започнете своето пътешествие из Европа със семейната игра Ticket to Ride (Билет за път) – Първото пътешествие. Играта е насочена изцяло за младата аудитория, като играта е подходяща за деца над 6 годишна възраст.
kodovi-imena-tandem

Парти игра Кодови имена - Тандем

Цена:
36.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Забавата продължава в най-новото издание на страхотната парти игра от CGE - Кодови имена: Тандем. Разликата тук идва от факта, че имате определено време (ходове), за да достигнете своите агенти.
-18%
nastolna-igra-pulsar-2849

Настолна игра Pulsar 2849

Цена:

79.99лв.

65.99лв.

Наличност:

На склад Виж
В Pulsar 2849 ще изследвате безкрайния космос в търсене на нови светове и възможности. Играта се движи чрез хвърляне на зарове, с които изпълнявате действията си - можете да ги използвате за да увеличите флота си, да вдигате технологичното си ниво и да се движите из галактиката.
-20%
nastolna-igra-that-s-a-question

Настолна игра That's a Question!

Цена:

39.99лв.

31.95лв.

Наличност:

На склад Виж
В That's a Question! играчите се редуват да си задават въпроси с два възможни отговора, създадени от тях. Какво ще ви липсва повече, ако спре да съществува - планината или пицата? Един играч трябва да отговори на въпроса, а останалите - да предположат какво е избрал той. Играта съдържа три въпроса и шестоъгълни карти с по три възможни отговора за всеки от тях, давайки ви огромно количество комбинации при създаването на въпрос!
razshirenie-za-nastolna-igra-alchemists-the-king-s-golem

Разширение за настолна игра Alchemists: The King's Golem

Цена:
39.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Разширението Alchemists: The King's Golem ви изправя пред нови предизвикателства и приключения. Можете ли да измислите как да вдъхнете живот на голем? Ще успеете ли да убедите краля, че постигате прогрес в проучванията си?
-18%
nastolna-igra-adrenaline

Настолна игра Adrenaline

Цена:

79.99лв.

65.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Adrenaline пренася класическите компютърни игри тип first-person shooter на вашата маса. В играта вие влизате в ролята на боец във футуристична арена, като първата ви задача е да се снабдите с оръжие и да започнете да стреляте по опонентите си. Adrenaline разполага с богат арсенал, който ще ви позволи да накажете приятелите си по всякакви начини.
razshirenie-za-nastolna-igra-galaxy-trucker-another-big-expansion

Разширение за настолна игра Galaxy Trucker - Another Big Expansion

Цена:
64.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Разширението Galaxy Trucker - Another Big Expansion включва нови начини да разрушиш кораба си, нов поддържащ персонал, много нашественици и допълнителни приключения. За пълноценна игра са необходими компонентите от основната игра Galaxy Trucker.
-12%
razshirenie-za-nastolna-igra-galaxy-trucker-big-expansion

Разширение за настолна игра Galaxy Trucker - Big Expansion

Цена:

64.99лв.

56.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Разширението The Big Expansion напълно отговаря на името си и включва модуларни компоненти за пети играч, допълнителни приключения, извънземни и табла за кораби. За пълноценна игра са необходими компонентите от основната игра Galaxy Trucker.
-13%
nastolna-igra-otys

Настолна игра Otys

Цена:

84.99лв.

73.99лв.

Наличност:

На склад Виж
В Otys заставате начело на екип от водолази, принадлежащи към последните оцелели човешки колонии след масовите наводнения в средата на XXII век. Вашата цел е да извадите ценните предмети от отминалата цивилизация, останали под водата. За да я изпълните, вие пращате гмуркачите си на различни дълбочини и управлявате внимателно ценния кислород.
razshirenie-za-nastolna-igra-tzolk-in-mayan-calendar-tribes-prophecies

Разширение за настолна игра Tzolk'in - Mayan Calendar - Tribes & Prophecies

Цена:
49.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В разширението Tzolk'in: Mayan Calendar - Tribes & Prophecies всеки играч влиза в ролята на вожд на определено племе и получава специална способност. Разширението включва 13 племена и 13 пророчества, които се разкриват по време на играта.
-17%
nastolna-igra-goblins--inc

Настолна игра Goblins Inc.

Цена:

69.99лв.

57.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Goblins Inc. е състезателна игра, в която ще си партнирате в създаването на епични роботи, които след това ще взривявате чрез схватки с други роботи. Въпреки че привидно си помагате, вие имате свои собствени цели, които следвате в изграждането и пилотирането на машините.