Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Me To You
kljuchod-rzhatel-2-part-keyring-padlock-and-key

Двоен ключодържател Me To You - Сърчице и ключе

Цена:
15.80лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Оригинален двоен ключодържател Me To You, с който може да изненадаш половинката си. Единият ключодържателят е с мечето Tatty Teddy, което държи червено сърчице с ключалка, а другият - ключето, което отключва твоето сърце.
kljuchod-rzhatel-2-part-keyring-hearts

Двоен ключодържател Me To You - Сърчица

Цена:
15.80лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Оригинален двоен ключодържател Me To You, с който може да изненадаш половинката си. Единият ключодържателят е с мечето Tatty Teddy, което държи червено сърчице с липсваща част, а другият - въпросното липсващо парченце с надпис "You stole my heart".
klyuchodarzhatel-hug-from-mty-plush

Ключодържател Me To You - Меченце с надпис HUG FROM MTY

Цена:
16.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Искате да дадете прегръдка на някого, когото обичате и уважавате и той да го знае всеки път, когато посяга към ключовете си? Какво по-лесно от това, ако натоварите със задачата малкото сиво меченце на Me To You. С него е украсен ключодържател, а на розовата му блузка има надпис: „Прегръдка от мен за теб“ (Hug from Me to You).
portmone-za-moneti-lucky-pennies

Портмоне за монети Me To You - LUCKY PENNIES

Цена:
9.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За да не губите вашите щастливи монети и те да са ви под ръка, от Me To You са направили страхотно портмоне от текстил, с ципче отгоре. То е декорирано с красивото сиво меченце Tatty Teddy, а отпред пише Happy Pennies.
klyuchodarzhatel-heart-mirror

Ключодържател Me To You – Огледалце във формата на сърце

Цена:
12.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако търсите подходящ подарък за млада госпожица, можете да се доверите на специалистите Me To You. Те имат великолепно предложение – ключодържател-сърчице, което се отваря, а вътре има две огледалца. Сърчицето е метално, а размерите му са 5 х 5 сантиметра, а дебелината му е 1 сантиметър.
me-to-you-g01f0939-fotoramka-tatty-teddy

Фоторамка Me To You - Tatty Teddy

Цена:
18.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако искате да покажете своите нежни чувства към някого, можете да натоварите с тази мисия меченцето Tatty Teddy от Me To You. Сега то краси фоторамката, създадена от марката, като в ръцете на мекото сиво животинче има голямо сърце.
me-to-you-g01f0940-fotoramka-best-friends

Фоторамка Me To You - Best Friends

Цена:
25.80лв.

Наличност:

На склад Виж
Фоторамка с надпис Best Friends и едно от симпатичните меченца Me To You с панделка, би зарадвала всеки ваш добър приятел. Тя е декорирана в стила на сивите мечовци със сини нослета, а размерите ѝ са 20 х 25 х 1.5 cm.
me-to-you-g01f0944-fotoramka-love

Фоторамка Me To You - LOVE

Цена:
25.80лв.

Наличност:

На склад Виж
За онези, които обичате, за онези, на които държите и които цените, за хората, които заемат важно място в живота ви – фоторамка в стила на мечетата Me To You, които ще им покажат вашите топли чувства. Не е нужно да чакате специален повод, за да им я подарите, само решете и покажете, че държите на тях.
me-to-you-g01f0980-fotoramka-mum-teacup

Фоторамка Me To You - MUM TEACUP

Цена:
25.80лв.

Наличност:

На склад Виж
Мама за милиони, Супер мама, С любов от Me To You и още сърдечни послания покриват рамката за мамината снимка, декорирана с меченце Me To You, което е седнало в чашка за чай. Размерите на рамката са 18 х 18 х 1 cm, а на снимката, която може да се постави в нея 11.5 х 11.5 cm.
me-to-you-g01f0993-fotoramka-friends

Фоторамка Me To You - FRIENDS

Цена:
25.80лв.

Наличност:

На склад Виж
За приятелите, за онези хора, които винаги ще помним и ще са ни близки, въпреки че нямаме родствена връзка с тях, от Me To You са създали отрупана с цветя и декорирана в стила на сивите мечета рамка за фотоснимка.
me-to-you-g01g0071-set-komplekt-18ti-rozhden-den-fotoramka-i-album

Сет комплект 18ти рожден ден Me To You - Фоторамка и Албум

Цена:
37.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Има дати в живота ни, от които си заслужава да пазим много спомени. Точно такъв е деня на нашето пълнолетие, за който от Me To You са се погрижили да имаме много спомени. Именно затова са създали комплекта 18-ти рожден ден, в който е включена рамка за снимка (размерите на снимката в нея са 11 х 16 cm).
me-to-you-g91q0407-postavka-za-snimki-photo-clip-sweetheart

Поставка за снимки Me To You - PHOTO CLIP SWEETHEART

Цена:
13.60лв.

Наличност:

На склад Виж
Симпатична арт поставка за снимки, визитки, бележки с текущи задачи, декорирана в стил Me To You с 3 мечета и много сърчица. Поставката е удобна за бюро, за шкафчето до вратата, за място, на което искате да се подсещате или да виждате лицата на любимите ви хора.
me-to-you-g01j0046-obitsi-tatty-trio-set

Обеци Me To You - TATTY TRIO SET

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Искате да подарите на някого малко любов, малко от сърцето си и малко красота? Ето как можете да го направите чрез марката Me To You – мечетата, които са с големи сърца. Сега те се появяват в страхотен комплект от 3 чифте обеци, които са в дизайна на мечето.
figura-just-for-you-figurine

Меченце Me To You със звезда и надпис Just for You

Цена:
9.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Помните ли симпатичните сиви меченца Me To You – със синьо носле и кръпчици? Сега едно от тях пристига със звездичка в ръце и надпис You’re a star, а отпред на картонения постамент има Just for You.
pljusheno-meche-lucky-to-have-you-heart-15

Плюшена играчка Me To You - Мече с надпис So lucky to have you

Цена:
31.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да покажете на половинката си колко е специална за вас, атрактивната плюшена играчка Me To You ще се погрижи за това. Мечето Lucky to have you държи сърчице с романтичното послание "So lucky to have you", а размерът на сладкия мечок е 15 сантиметра. Върху едното му краче има надпис Me To You, а на другото можете да напишете лично послание.
pljusheno-meche-love-you-bunting-25

Плюшена играчка Me To You - Мече с надпис I love you

Цена:
53.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да покажете на половинката си колко е специална за вас, атрактивната плюшена играчка Me To You ще се погрижи за това. Мечето Love You Bunting държи три сърчица с надпис "I love you", а размерът на сладкия мечок е 25 сантиметра. Върху едното му краче има надпис Me To You, а на другото можете да напишете лично послание.
pljusheno-meche-love-letters-25

Плюшена играчка Me To You - Мече, Love

Цена:
53.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да изразите силните си чувства към любимия човек, атрактивната плюшена играчка Me To You ще се погрижи за това. Мечето Love Letters държи букви, изписващи думата "LOVE" - едно истинско и оригинално "Обичам те!". Буквите са изработени от бял и червен плат със сребриста бродерия, а размерът на сладкия мечок е 25 сантиметра. Върху едното му краче има надпис Me To You, а на другото можете да напишете лично послание.
pljusheno-meche-rose-with-tag-15

Плюшена играчка Me To You - Мече с надпис With Love

Цена:
31.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да кажете на някого, че завинаги ще го обичате, атрактивната плюшена играчка Me To You ще се погрижи за това. Мечето Rose with tag държи червена роза, върху която има етикет: "With Love" и е с размер 15 сантиметра. Върху едното му краче има надпис Me To You, а на другото можете да напишете лично послание.
kljuchod-rzhatel-love-heart-vday

Ключодържател Me To You - Сърце с надпис With Love

Цена:
9.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Оригинален ключодържател Me To You, който може да послужи като страхотен подарък за скъп човек. Ключодържателят е във формата на сърце и е с надпис "With Love", а червената панделка завършва цялостния му вид.
pljusheno-meche-love-heart-11

Плюшена играчка Me To You - Мече с надпис Forever in my heart

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да кажете на някого, че завинаги ще бъде в сърцето ви, атрактивната плюшена играчка Me To You ще се погрижи за това. Мечето Love Heart държи червено сърчице, върху което има надпис: "Forever in my heart!" и е с размер 11 сантиметра. Върху едното му краче има надпис Me To You, а на другото можете да напишете лично послание. 
me-to-you-g01w3417-meche-s-plakat-gorgeous-niece

Мече Me To You с плакет Gorgeous Niece

Цена:
31.60лв.

Наличност:

На склад Виж
То е сивичко, то е със синьо носле и кръпки по кожухчето, но всеки го познава и знае, че сърцето му е чисто, а посланията – истински. Затова можете да му се доверите и да изпратите на своята племенница мила картичка-плакет, че е великолепна.
me-to-you-g01w3425-meche-18-rozhden-den

Мече Me To You - 18 Рожден ден

Цена:
75.90лв.

Наличност:

На склад Виж
За да отбележите по забележителен начин 18-тия рожден ден на близък човек, то можете да му подарите това меченце Me To You със сърце и надпис 18. Бъдете сигурни, че ще го пази винаги, а сивата козинка, синьото носле и закърпеното кожухче ще го връщат при вас всеки път, когато го погледне.
me-to-you-g01w3577-meche-in-smile-tshirt

Мече Me To You - IN SMILE TSHIRT

Цена:
21.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Кой ли не обича символите – за любов, приятелство, за добри чувства и близост? Ако искате близък човек да се усмихва повече – просто му изпратете това меченце Me To You, което ще пристигне при него с тениска, на която е вашето послание - SMILE!
me-to-you-g01w3429-meche-i-love-you-sartse

Мече Me To You със сърце I LOVE YOU

Цена:
65.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Както казват създателите на марката Me To You: “Винаги има по едно мече за всеки повод!“ И това наистина е така, особено щом искаме да предадем на някого своите най-топли, най-дълбоки и силни положителни чувства.
Стикери Me To You - Dinky Seaside

Стикери Me To You - Dinky Seaside

Цена:
3.60лв.

Наличност:

На склад Виж
Представяме ви комплект стикери Me To You с мечето Dinky, които могат да послужат като декорация върху тетрадки, бележници или други предмети, или да бъдат използвани като акцент върху подарък, подготвен от вас.
Стикери Me To You - Dinky Adventure

Стикери Me To You - Dinky Adventure

Цена:
3.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Комплект стикери Me To You с мечето Dinky, които могат да послужат като декорация върху тетрадки, бележници или други предмети, или да бъдат използвани като акцент върху подаръка, който сте предназначили за близък човек.