Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Classic World
classic-world-2795-darvena-igrachka-udari-topkata

Дървена играчка - удари топката Classic World

Цена:
37.30лв.

Наличност:

На склад Виж
Ние, родителите, от опит знаем, че децата започнат ли да удрят играчките си, това е началото на края им. Е, да, но тази играчка има точно тази цел – да научи детето да удря точно. Тя представлява дървена рамка с 3 вградени в нея топченца, които детето трябва да улучва с малко дървено чукче. Цялата конструкция е от дърво, което е здраво и няма да се счупи.
classic-world-074f-didakticheski-tsveten-darven-kub

Дидактически цветен дървен куб Classic World

Цена:
89.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Забавен, образователен, с негова помощ се добиват не само практически знания, но и умения – това е дидактическият дървен куб на Classic World. Той има 5 активни страни, като всяка е забавна и грабва погледа на любопитните мъници.
classic-world-4123-darvena-igrachka-za-koordinatsiya-tip-labirint

Дървена играчка за координация тип лабиринт Classic World - Улица

Цена:
49.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли какво се случва на една улица? Хората пресичат улиците и се движат по тротоарите, колите се движат по улиците, а отгоре слънчицето се мести по небето, понякога се затварят някои пътни отсечки, а други се отварят. Всичко това се случва на детския сортер-лабиритн с дървени елементи от Classic World.
classic-world-3538-darveni-blokcheta-geometrichni-figuri-za-bebeta

Дървени блокчета - геометрични фигури за игра Classic World

Цена:
33.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Цветове, форми и развиване на въображението – това предлага на бебчетата този комплект от геометрични фигури, които са направени от дърво и са оцветени в цветовете на дъгата. Децата могат да ги редят в рамката, като се съобразяват с отворчетата в квадратите, с цветовете и тяхното хармонизиране.
classic-world-2885-didakticheski-detski-darven-kub

Дидактически детски дървен куб Classic World

Цена:
129.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако търсите за детето си (над 2 години) подходяща играчка, която да развива логиката, откриването на причинно-следствените връзки, фината моторика и да дава практически знания за геометричните фигури и цветовете, то от Classic World вече са готови с удивително предложение. То представлява дървен куб, на който 5 от страните са активни.
classic-world-3521-darven-sorter-s-6-razlichni-formichki

Дървен сортер с 6 различни формички Classic World

Цена:
32.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Звездичка, триъгълниче, шестоъгълник, кръстче, кръг и форма на буквата „П“ – това са 6-те форми, които децата ще трябва да научат и открият коя от цветните фигурки на кой отвор пасва. За допълнително забавление на една от страничните решетки на цилиндъра, в който се пускат формичките, има нанизано движещо се дървено мънисто.
classic-world-3567-darveni-kubcheta-za-podrezhdane

Дървени кубчета за подреждане Classic World

Цена:
19.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Цяла кула от 10 кубчета, направени от дърво, пристигат в чудния комплект на Classic World. Той се състои от 10 влизащи едно в друго детски кубчета (едната им страна е отворена), на които са написани числата от 1 до 10, има весели животни, както и изписани на английски имената им. Децата могат да ги редят по големина, да учат с тях цифрите, различните животни и буквите на латиница.
classic-world-3513-detski-darven-konstruktor-51-chasti

Детски дървен конструктор 51 части Classic World

Цена:
39.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Всяка постройка – от най-малката, до най-сложната и голямата, се нуждаят от строител. Затова и от Classic World са създали великолепен детски конструктор, който е от 51 части. И елементите и болтовете са направени от дърво, а за да е по-лесно на децата да активират своето въображение, в кутията е добавено и илюстрирано упътване с примерни модели.
classic-world-2762-obrazovatelni-darveni-blokcheta-56-chasti

Образователни дървени блокчета Classic World - 56 части

Цена:
25.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Комплект от удивителни, интелигентни блокчета от дърво, които са в различни форми и с които децата могат да строят, да учат и да се забавляват. На всяко едно има цифра, буква или картинка, като младите строители могат да изписват думи, да се учат да решават задачи с тях и да изграждат замъци.
classic-world-3516-darvena-stena-za-narezhdane

Дървена стена за нареждане Classic World

Цена:
25.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Играли ли сте дженга? Е, сега от Classic World са направили един още по-забавен вариант на дженга за най-малките (над 3 години), който е с малки тухлички. Децата трябва да построят стена от тухлички, като се съобразяват с ограниченията на бетонната основа отстрани.
classic-world-4122-darven-koster-s-razlichni-figurki

Дървен лабиринт с различни фигурки Classic World

Цена:
47.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Какво има на една пролетна полянка? Птички, пеперудки, калинки, гъсенички и много цветя. Точно такава е и дървената бебешка играчка-костер на Classic World, на която всички тези растения, птички и насекоми са нанизани на метални водачи и детето трябва да ги прекарва от единия им край, до другия.
classic-world-3523-darveno-krokodilche-za-balans

Дървено крокодилче за баланс Classic World

Цена:
15.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Не дразнете алигатора, не го ядосвайте много, защото ще изпусне всичките разноцветни цилиндърчета, които държи и ще изгубите играта. А тя се играе така: сложете крокодилчето по гръб и хвърлете зарчето от комплекта. То не е с цифри, а с цветове, затова какъвто цвят ви се падне, такъв цвят цилиндърче трябва да вземете и да го сложите върху корема на крокодила и то така че да не се обърне той.
classic-world-177c-komplekt-ot-100-broya-darveni-blokcheta

Комплект от 100 броя дървени блокчета Classic World

Цена:
41.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
От Classic World са убедени, че на децата трябва да се дават възможности да творят, да комбинират различни елементи и така да развиват въображението, логиката и творческото си мислене. Затова са създали този конструктор от 100 дървени елемента с различни форми, от който могат да се подредят всевъзможни неща – от сграда, през кола, човешка фигура и дори цял град.
classic-world-3531-darveno-domino-s-mecheta-za-detsa

Дървено домино с мечета Classic World

Цена:
37.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Мечо иска да предаде своето любовно писмо до мецанка, затова му помогнете, като подредите всичките плочки в избран от вас ред, като включите фигурите и допълнителните елементи. Всички елементи от забавното домино са направени от дърво и са оцветени с бои, които са безвредни за детското здраве.
classic-world-3520-kula-za-podrezhdane-ot-darveni-kragcheta-meche

Кула за подреждане от дървени кръгчета – Мече Classic World

Цена:
17.90лв.

Наличност:

На склад Виж
То е усмихнато, то е симпатично, то е мече, но и кула за подреждане, която е предназначена за най-малките. Мечо се състои от едно дървено пинче на кръгла основа и от 4 кръгчета за нанизване и главичка. Децата трябва да съобразят и да подредят ринговете по големина и да завършат накрая с главата на Мечо.
classic-world-3537-darvena-igrachka-za-podrezhdane-i-balans

Дървена играчка за подреждане и баланс Classic World

Цена:
27.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Една малка дървена люлка, 5 пинчета и 15 рингчета, които трябва да балансират цялата ситуация. Ако искате именно с тази нетрадиционна люлка-игра детето ви да се научи на прецизност, логика и баланс – то от Classic World са създали подходящ вариант за деца над 3 години.
classic-world-3515-darvena-igrachka-2-v-1-ksilofon-chukche

Дървена играчка 2 в 1 - ксилофон + чукче Classic World

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Динг-донг, динг-донг. Това е удивителен детски инструмент 2 в 1, който представлява и дървен ксилофон с чукче, а и ксилофон, на който децата могат да свирят с… топчета. Когато се обърне с плочките нагоре, на ксилофона се свири с чукчето, а когато е от обратната страна –над плочките има три отвора, през които се промушват топчета в съответните цветове.
classic-world-8006-komplekt-epruvetki-s-darvena-postavka

Комплект епруветки с дървена поставка Classic World

Цена:
39.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Науката винаги е не просто на ръка разстояние, а е в нас самите, което е хубаво да покажем на децата си. За да запалят младите учени да правят експерименти, да им демонстрират някои най-основни цветове, миксирането им и получаването на нови – от Classic World са направили забележителен комплект – епруветки със стойка от дърво.
classic-world-3577-stroitel-ot-darveni-blokcheta-250-chasti

Строител от дървени блокчета Classic World – 250 части

Цена:
59.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Децата нямат нужда от много голяма помощ, за да развихрят фантазията си и да създават удивителни неща. Дайте им няколко елемента от добър конструктор и те ще ви сътворят чудеса. А, представете си какво ще е с 250 елемента и то от страхотен конструктор с дървени блокчета.
classic-world-3539-azbuchno-smetalo

Азбучно сметало Classic World

Цена:
33.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Представете си класическо сметало – с дървена рамка, дървени пръчици и на тях дървени елементи. Е, тук идва различното – вместо да се броят, като цифри, на частите, нанизани на сметалото има буквички и картинки.
Малки дървени маракаси Classic World

Малки дървени маракаси Classic World

Цена:
7.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Децата обичат всякакви музикални инструменти, които са интуитивни и с тях се задава ритъм. Дървените маракаси на Classic World са именно такива. С тях ритъмът „ча-ча“ не би могъл да се превърне в това, което е.
classic-world-3529-stroitel-ot-darveni-blokcheta-100-chasti

Строител от дървени блокчета Classic World - 100 части

Цена:
31.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Блокчета в цветовете на дъгата – удивителна възможност да се построи абсолютно всичко с много въображение и усет, а децата ще имат за модел и показаните в инструкциите реализирани обекти.
classic-world-2817-detsko-darveno-piano-cherno

Детско дървено пиано - черно Classic World

Цена:
129.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да развиете в детето си усета за музика, да му помогнете да отгледа своя музикален вкус и да открива връзката между причина и следствие, то с това удивително пиано на Classic World ще успеете. То е направено от дърво, а звуците му са ясни и чисти.
classic-world-3069-valshebna-darvena-topka-za-igra

Вълшебна дървена топка за игра Classic World

Цена:
15.70лв.

Наличност:

На склад Виж
Тя по-скоро прилича на истински магически куб, който има 3 кръстосани оси с 6 края, завършващи с полусфери от дърво. По ръбовете на куба има фини оси, на които са нанизани цветни мъниста, с които децата много ще се забавляват.
classic-world-3060-darvena-igrachka-tsvete-s-ogledalo

Дървена играчка - цвете с огледало Classic World

Цена:
12.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Клик-клик, клик-клик – това не е прищракване на кутийка, а забавните звуци, които издава веселата дрънкалка-цвете на Classic World. Тя прилича наистина на цветче, но направено от дърво, което е с подвижни, кликащи листенца.
classic-world-3059-darvena-drankalka-za-bebeta-kloun

Дървена дрънкалка за бебета Classic World - Клоун

Цена:
12.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Има бебешки дрънкалки, които са с толкова силен и натрапчив звук, че родителите с радост ги скриват от погледа на своите мъничета и те никога повече не се появяват. Но не и тази дрънкалка, която не само ще стане любима на детето, но и на неговите родители.
classic-world-2216-darvena-igrachka-za-butane-s-tsvetovete-na-dagata

Дървена играчка за бутане с цветовете на дъгата Classic World

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Децата обичат играчките за бутане, които ги стимулират да ходят все по-бързо, сигурно и даже да тичат. Тази въртяща се дъга-колело не само ще развеселява вашия малчуган, но и ще го кара да крачи по-бързо, за да чува звука на мънистата, които подрънкват вътре.
classic-world-3305-darvena-igrachka-za-bebeta-za-butane-daga

Дървена играчка за бебета за бутане Classic World - Дъга

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Бебчетата имат нужда от подходящ стимул, за да усъвършенстват сигурната си походка, а тази играчка е именно това. Тя е с телескопична дръжка (развива се и е на две части), а отгоре има весела въртележка, във формата на цвете в цветовете на дъгата.
classic-world-2245-darvena-kostenurka-za-darpane

Дървена костенурка за дърпане Classic World

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли, че костенурките изобщо не са бавни (знаем баснята за заека и костенурката), а тази играчка за дърпане ще го докаже. Тя има 4 колеца, направена е изцяло от дърво и има малко звънченце отпред, където е прикачено въженцето за дърпане.