Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Cra-Z-Art
zhivotinche-crystal-surprise-cra-z-art-figurka-s-2-talismana

Животинче Crystal Surprise Cra-Z-Art – Фигурка с 2 талисмана

Цена:
7.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За всички онези големи сладурковци, които знаят за малките животинчета-талисмани Crystal Surprise, от Cra-Z-Art имат страхотна изненада – сега всяко от шестте животинки – Даш, Зинг, Дезли, Спаркълс, Глитци и Туинкълс пристига в отделен комплект с 2 бляскави талисмана – кристално сърце и таен метален талисман. За да знаете всичко за животинчето, което ще ви се падне (доставката е според асортимента), в комплекта има негов паспорт.
zhivotinche-crystal-surprise-cra-z-art-figurka-s-metalen-element-grivnichka-i-2-talismana

Животинче Crystal Surprise Cra-Z-Art – Фигурка с метален елемент, гривничка и 2 талисмана

Цена:
16.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако и вашето дете е влюбено в малките кристални животинчета-талисмани Crystal Surprise, то техните създатели предлагат нов, удивителен комплект на едно животинче с метални и кристални елементи, което носи на своята нова приятелка гривничка и 2 талисмана – кристално сърчице и метален талисман. Серията е от 6 животинки в отделни комплекти, които се доставят според наличността. А ето ги и героите – Блейз, Флаш, Блинк, Джет и Даймънд. За да научите всичко за вашия талисман, в комплекта има негов паспорт.
komplekt-ot-4-zhivotincheta-crystal-surprise-cra-z-art-s-kristalno-sartse-i-2-metalni-talismana

Комплект от 4 животинчета Crystal Surprise Cra-Z-Art – С кристално сърце и 2 метални талисмана

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За мъничетата, които не искат и ден да прекарат повече без любимите си кристални животинки-талисмани Crystal Surprise, от Cra-Z-Art предлагат няколко варианта на големи четворни комплекти – с по 4 различни животинки, едно кристално сърчице и 2 метални талисманчета. Вариантите на кристалните животинки не се избират, а се доставят според наличността (според асортимента). За да знае детето кои са неговите талисмани, имената и паспортите им ще открие в комплекта.
zhivotinche-crystal-surprise-cra-z-art-figurka-iznenada

Животинче Crystal Surprise Cra-Z-Art – Фигурка-изненада

Цена:
4.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Те са животинки-сладури, те са направени сякаш от скъпоценни кристали, те носят късмет, защото са Crystal Surprise! Сега от Cra-Z-Art имат добри новини – комплект-изненада от едно бебче кристално животинче-талисман, с брошура и стикер, което идва в непрозрачно пликче, за да бъде изненада до последния момент какъв талисман ви се е паднал! Съберете всичките 24 мини кристални животинки, за да бъде играта още по-забавна!