Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Човекът Паяк (Spider-Man)
-20%
lego-0076082-76082-confidential-spider-man-1

Конструктор Lego Marvel Super Heroes - Битката за банкомата (76082)

Цена:

59.99лв.

47.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Помогнете на Спайдърмен да спре маскираните бандити, които искат да оберат банкомат, сложен на входа на банката. За да стигнат до устройството, обаче, престъпниците трябва да взривят стъклото на банката.
bestway-spiderman-naduvaema-zhiletka

Надуваема жилетка Bestway - Spider-man

Цена:
11.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате детето ви да е в безопасност, докато прави първите си опити в плуването, то от Bestway предлагат стилна и надеждна надуваема жилетка, която е подходяща за деца на възраст между 3 и 6 години.
spider-man-wooden-balance-bike

Дървено колело за баланс E&L Cycles - Спайдърмен, 12 инча

Цена:
129.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Героят на Marvel – Спайдърмен, сега ще вдъхновява децата да овладяват пазенето на равновесие и ориентирането в пространството, защото именно с него е декорирано балансното колело на E & L Cycles. То е направено от качествено дърво, което го прави здраво и надеждно. Колелата му са 12˝, а седалката му може да се вдига (височината е в диапазона 39.5 – 43.5 cm).
Фигура Marvel Now! - Carnage, 19 cm

Фигура Marvel Now! - Carnage, 19 cm

Цена:
214.99лв.

Наличност:

По поръчка Виж
Докато лежи в затвора за редица убийства, психопатът Клитъс Касиди има „късмета“ да споделя килия с Еди Брок, и когато симбиотът Веном спасява Еди, той оставя плод след себе си. Новото извънземно се слива с Касиди и го превръща в Карнидж – симбиотично същество, по-силно от Спайдърмен и Веном.
Пъзел Trefl 4 в 1 - Спайдърмен

Пъзел Trefl 4 в 1 - Спайдърмен

Цена:
13.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Великолепен комплект от 4 пъзела, предназначен за феновете на Спайдърмен. 4-те картини се подреждат от различен брой части: 35, 48, 54 и 70 броя. Четирите сцени от анимационния филм за Човека-паяк пристигат в една картонена кутия и са с антирефлекторно покритие, за да няма бликове.