Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
dgc08-fpth-fr-dvor-za-staro-zhelyazo

Игрален комплект Fisher Price Thomas & Friends – ЖП станция за събиране на метални отпадъци

Цена:
34.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Забавен комплект, с който децата, които харесват приключенията на Thomas и неговите приятели, ще се забавляват много. В него те ще открият цяло сглобяемо трасе – ЖП линия за Томас и едно вагонче, който преминава през станция за складиране на старо желязо. В нея има въртящ се кран, с който във влака ще се натоварва ненужното желязо.
Стартов комплект Thomas & Friends Collectible Railway от Fisher Price  – Синьо влакче със зелен прицеп

Стартов комплект Thomas & Friends Collectible Railway от Fisher Price – Синьо влакче със зелен прицеп

Цена:
22.99лв.

Наличност:

На склад Виж
За всички почитатели на анимационната история за локомотивчето Томас и неговите приятели, от Fisher Price са създали страхотен комплект с едно локомотивче, цяло кръгово железопътно трасе и сграда.
fisher-price-34-00648-cjx81-fpth-fr-lokomotivi-s-dist-u-e-ast

Локомотиви Thomas & Friends Trackmaster от Fisher Price - с дистанционно управление

Цена:
49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако искате детето ви да се забавлява заедно с локомотивчетата от забавната анимационна история за Томас и неговите приятели, то можете да разгледате един от новите продукти в серията, създаден от Fisher Price, който дава възможност на мъничетата сами, с едно копче, да контролират цялото движение.
fisher-price-34-00636-bcx80-fpth-fr-moyat-1-vi-igralen-komplekt

Моят първи игрален комплект Thomas & Friends

Цена:
34.99лв.

Наличност:

На склад Виж
За онези мъничета, които вече са влюбени в историята за смелия и забавен локомотив Томас и неговите приятели, от Fisher Price са създали комплект с усмихнатото локомотивче и цяло трасе, по което го очакват много изненади и приключения.
fisher-price-34-00641-bhr95-fpth-fr-igralen-k-t-s-kranki-6-114

Thomas & Friends – Игрален комплект с Кранки

Цена:
39.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Кранки по име, кранки (нервен, сприхав) и по характер, този кран винаги е начумерен и нарича Томас и Пърси „буболечки“. Разбира се, всеки, който харесва историята знае, че Кранки си получава заслуженото и в него се разбива един кораб.
CDP78

Thomas & Friends от Fisher Price - Collectible Railway – комплект релси за трасе в полукръг

Цена:
5.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Комплект от 4 еднакви релсови участъка, които при сглобяване правят трасе с формата на полукръг. Съвместими са с всички вагони и локомотиви от серията Collectible Railway на Thomas & Friends от Fisher Price. Сглобяват се лесно и се свързват с прави и Y-образни комплекти с части от ЖП трасе, които са от същата серия.
fisher-price-thomas-and-friends-trackmaster-motorized-thomas-track-set

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Моторизиран Томас и двойно трасе

Цена:
39.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Има комплекти, които със сигурност правят усмивките на децата по-широки, а забавлението им по-голямо. Сред тях е и този сет на Fisher Price - в него се включва моторизирано моделче на симпатягата Томас, който се движи по ЖП трасе.
fisher-price-thomas-and-friends-trackmaster-motorized-railway-breakaway-bridge-set

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Томас и трасе с мост и стрелка

Цена:
69.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви е сред почитателите на великолепната история за Томас и неговите приятели, то със сигурност ще се възхити от този комплект, в който освен частите за сглобяване на дълго трасе с мост, по което Томас да се движи, пристига и точно копие на локомотивчето с номер 1. Томас е с моторче, което се захранва от 2 батерии, тип ААА (допълнително се поставят), което му дава възможност не само да лети бързо по релсите, но с лекота да изкачва наклони ида преодолява трудни терени на няколко колела.
fisher-price-thomas-and-friends-thomas-popper

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Играчка за бутане - Томас

Цена:
69.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Той е син, той е мил и усмихнат и е готов винаги за игра със своите приятели – децата. Той е Томас – симпатичното локомотивче от популярната анимационна история за Томас и приятели. Сега той пристига като играчка за бутане с дълга дръжка, като детето открива в процеса на игра една тайна на този син симпатяга – в неговото прозрачно тяло подскачат цветни топчета, като колкото по-бързо детето бута играчката – толкова топчетата по-бързо подскачат.
My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Денят, в който Чарли работи в кариерата

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Денят, в който Чарли работи в кариерата

Цена:
49.95лв.

Наличност:

На склад Виж
С колекционерската серия играчки, посветени на героите от любимия детски анимационен филм Томас и неговите приятели, от Fisher Price отправят истинско приключенско предизвикателство към младите фенове на влакчетата. Към серията принадлежи и комплекта на Чарли с едно товарно вагонче, дълъг релсов път и система за товарене в кариерата. С него децата ще възпроизвеждат отново и отново любими моменти от историята.
fisher-price-thomas-friends-trackmaster-motorized-railway-trains-fearless-freddie

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Моторизирано влакче Фреди

Цена:
34.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Ето го Фреди – един от любимите герои на децата, познати от анимационната поредица за Томас и приятели. Сега той пристига като забавна играчка, която е моторизирана, за да превърне пътешествието на героя си в още по-вълнуващо преживяване. Той е създаден като абсолютно точно копие на героя си от Fisher Price, а за да се задвижи трябва да му се поставят и 2 батерии, тип ААА.
fisher-price-thomas-friends-trackmaster-motorized-railway-diesel-10

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Моторизирано влакче Дизел 10

Цена:
29.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Той е коварен и съвсем не можем да твърдим, че е сред добрите, но децата го познават от забавната история за Томас и неговите приятели. Дизел 10 е боядисан в цвят на зелена маслина и има райета, а неговото коварство може да се окаже доста неприятно, защото Дизел 10 е с монтирани челюсти над лицето, с които може да сграбчва своите жертви.
fisher-price-thomas-friends-trackmaster-motorized-railway-diesel

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Моторизирано влакче Дизел

Цена:
29.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Той е черен, той е дизелов и е любимец на много деца по света, които го познават от анимационната история за Томас и неговите приятели. Познахте го – това е Дизел, който пристига сега при своите приятели като моторизирана играчка. От Fisher Price са му добавили моторче, което се захранва с 2 батерии ААА, които трябва да добавите, за да може този черен, но с бяла душа влак да изкачва големи наклони и да върви още по-бързо.
fisher-price-thomas-friends-collectible-railway-thomas-percy-s-raceway

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Пистата на Томас и Пърси

Цена:
64.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Симпатягите от анимационната история за Томас и неговите приятели сега пристига с умна играчка, която ще накара децата да мислят логично, да откриват връзката между причина и следствие, като всичко ще е игра и забавление. Комплектът включва писта за двете малки локомотивчета Пърси и Томас, които ще пуснат децата, за да разберат кой е по-бърз на пистата с релси.
fisher-price-my-first-thomas-friends-trains-percy

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Пърси

Цена:
12.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Мъничкото парно локомотивче Пърси от серията за Томас и неговите приятели е създаден по мотиви от известната анимационна история за влакчетата. То може да се превърне в запомнящ се подарък за вашето дете, което харесва анимацията.
fisher-price-my-first-thomas-friends-trains-thomas

My First Thomas & Friends Trains Fisher Price – Томас

Цена:
12.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Ето го и него – любимецът на милиони деца по света – Томас, от анимационната история за Томас и неговите приятели – влакчетата. Играчката е създадена идентично с образа от анимацията, като височината ѝ е 10 cm. Материалът е безопасен и здрав.
thomas-craft-case-thc006

Thomas & Friends: Арт куфарче за оцветяване и сглобяване

Цена:
39.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Куфарче-статив, което се отваря и може да се постави на масата. Използва се като черна дъска, бяла дъска и за поставяне на бял лист за рисуване. Пристига в комплект с над 20 аксесоара – цветни моливи, картинки за оцветяване с любимите герои от анимационния филм Томас и приятели.
fisher-price-bdp11-thomas-and-friends-water-tower-set

Тhomas & Friends от Fisher Price - Томас и трасето с водната кула

Цена:
39.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Любимото влакче Томас пак е тук да играе с малчуганите. Този път той е приготвил нови приключения за вас. На трасето има изграденана водна кула, която е важна за остров Содор.
fisher-price-bct68-thomas-friends-thomas-around-sodor

Fisher Price BCT68 _THOMAS & FRIENDS THOMAS AROUND SODOR

Цена:
99.99лв.

Наличност:

На склад Виж
За малките фенове на усмихнатото влакче Томас от Fisher Price са направили чудесно сглобяемо трасе. Малчуганите могат да направят обиколка на остров Содор, преминавайки покрай приятелите на Томас, както и през товарителния кран. Влакчето има на покрива си три бутона, чрез който вашето дете може да му зададе различни команди.
fisher-price-34-00851-cbd70-fp-th-fr-osnoven-ast-toby

Thomas & Friends Серия Trackmaster от Fisher Price - Моторизирано локомотивче Тоби

Цена:
34.99лв.

Наличност:

На склад Виж
TrackMaster моторизирани влакчета от Fisher-Price позволява на малките палавници да се насладят на остров Содор заедно с Томас и неговите приятели. Сега колекцията се разширява с моторизираното локомотивче Тоби.
fisher-price-thomas-friends-trackmaster-motorized-railway-red-vs-blue-thomas-dfm83

Thomas & Friends Серия Trackmaster от Fisher Price – Моторизирано влакче Томас – Синия отбор

Цена:
39.99лв.

Наличност:

На склад Виж
В Содор има два футболни отбора, които скоро ще имат мач – Бароу ред и Содор блу. Томас, усмихнатото влакче, има мисия – ще трябва да превози синия отбор с треньорите Ани и Кларабел до мястото на срещата.
mega-bloks-thomas-friends-build-with-thomas-cnj05

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – Да строим с Томас

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Детето ви харесва локомотивчето Томас, както и неговите приятели, но също така обича да сглобява и строи. Затова именно за него от Mega Bloks са създали страхотен комплект – Томас, който иска да премине през бариера, а детето ви да сглоби елементите на прелеза и да пропусне локомотивчето.
mega-bloks-thomas-friends-build-with-percy-cnj06

Моят конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – Да строим с Пърси

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Най-натоварената поща е тази в Содор, а ето и кой отговаря за доставянето на писмата и пратките – един от приятелите на локомотивчето Томас – зеления Пърси. Сега то е част от комплекта за млади инженери на Mega Bloks. Сетът е от 8 части, а целта на младите машинисти и приятели на Томас, е да натоварят пощата, като наклонят червения контейнер. Те трябва да използват и стикерите, за да декорират частите на Мега Блокс.
Моят първи конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – комплект с 2 влакчета

Моят първи конструктор Mega Bloks – Thomas & Friends – комплект с 2 влакчета

Цена:
89.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Mega Bloks сега имат изненада за всички дечица между 2 и 5 годинки, които са фенове на историята за “Thomas & Friends”. Те са създали голям конструктор от 70 части, с който може да се изгради цялата весела атмосфера покрай празника в Содор.