Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Дисни (Disney)
Игрален комплект IMC Toys - Магическият ресторант на Мини Маус

Игрален комплект IMC Toys - Магическият ресторант на Мини Маус

Цена:
79.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Поканени сте в магическия италиански ресторант на Мини, където има удивителна кухня, салон с маса, тераса, даже гише, където можете да си поръчате храна за вкъщи. В кухнята има много аксесоари – хладилник, мивка, абсорбатор, както и много готварски съдове и прибори. Децата ще могат да „приготвят“ множество италиански специалитети – паста, пици, мелби, торти, раци, пиле, палачинки и др.
disney-mickey-mouse-interaktivna-pozharna-stantsiya-4

Игрален комплект IMC Toys - Пожарната станция на Мики Маус

Цена:
79.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли, че в света на Дисни, ако стане пожар, веднага има кой да се притече на помощ? И със сигурност смелите пожарникари Мики и Мини Маус ще се справят с всяка трудна ситуация, защото тренират ежедневно. В тяхната пожарна станция-играчка, която е създадена от IMC Toys, има всичко необходимо, за да получат навреме сигнала и да отидат да потушат пожара.
disney-mickey-mouse-priklyuchenie-v-kashtichka-na-darvoto-1

Игрален комплект IMC Toys - Приключенията на Мики Маус

Цена:
69.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Мечтали ли сте някога за къщичка на дървото в двора, където да можете да се усамотите, да четете, слушате музика или рисувате, а защо да не си каните и приятелите, точно както е направил Мики Маус? С този забележителен комплект от ICM Toys мечтата ви ще се реализира, защото къщичката на Мики крие неподозирани изненади, които трябва да откриете.
41065-lego-disney-princess-rapunzel-s-best-day-ever

Lego Disney Princess: Най-вълнуващия ден на Рапунцел (41065)

Цена:
54.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Насладете се на един слънчев ден с Рапунцел от анимационния филм на Disney – Рапунцел и Разбойника. Помогнете на дългокосата принцеса да нахрани коня Максимус със сено и вода, след това можете да сложите Рапунцел на люлката и да се забавлявате дълго.
С подарък
Детска кукла - Елена от Авалор, направи ми прическа

Детска кукла Just Play - Направи прическа на Елена от Авалор

Цена:
49.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Децата често се увличат от професиите на възрастните и искат да им подражават. Работата на фризьора е сред най-привлекателните и интересни за малчуганите – от Just Play знаят този факт и са го взели предвид, създавайки този комплект за правене на прически.
Светещ Мак от серията Cars - Промени и карай

Светещ Мак от серията Cars - Промени и карай

Цена:
79.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Детето ви ще се потопи в атмосферата на „Колите“ с количката, произведена от Mattel. Тя е изработена с детайлен дизайн, досущ като този на Светкавицата МакКуин. За да бъде автомобилът съвсем като истински, колелцата му се мърдат и детенцето може да го движи. Продуктът е подходящ за деца над 3 години.
Количка Mattel от серията Cars Hero - Рамон

Количка Mattel от серията Cars - Рамон

Цена:
22.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Детето ви ще се потопи в атмосферата на "Колите" с количката, произведена от Mattel. Тя е изработена с детайлен дизайн, досущ като този на Рамон. За да бъде автомобилът съвсем като истински, колелцата му се мърдат и детенцето може да го движи.
Игрален комплект за двубой Cars - Двойна лента

Игрален комплект за двубой Cars - Двойна лента

Цена:
59.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Влез в света на "Колите" на Дисни Пиксар! Състезавай се заедно с МакКуин Светкавицата, Матю, Фин Макмисъл, Лиуджи и още много други с помощта на този невероятен игрален комплект. Забавлението е гарантирано.