Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Фигурка Spin master Dragons - Ръмжащ Беззъб с експлозиви

Фигура Spin Master Dragons - Ръмжащ Беззъб с експлозиви

Цена:
69.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви е влюбено в смелите викинги от анимационната история „Как да си дресираш дракон“, които яздят страховити и силни дракони, то със сигурност ще бъдат впечатлени от удивителната играчка Беззъб, който може да напада и срази противника с ужасяващия си рев, светещата си уста и шипове по гърба и изстрелващите се от устата му снаряди.
spin-master-34-00193-6022810-ionix-dragon-mini-figure-asst-8-210-hookfang

Сглобяема мини фигура Spin Master Ionix – Криворог

Цена:
12.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Той е дракона на Сополак – груб млад викинг, който е безцеремонен във всичко, дори и в ухажването на смелата Астрид. Сега Криворог – този червен дракон,който е много избухлив, точно като своя ездач, е част от забележителната серия на Spin Master – Ionix мини.
spin-master-34-00193-6022810-ionix-dragon-mini-figure-asst-8-210-meatlug

Сглобяема мини фигура Spin Master Ionix – Гронкъл

Цена:
12.99лв.

Наличност:

На склад Виж
С късо и набито тяло, малки крила и неугледен вид, този Гронкъл не прави особено впечатление, но… Това е измамно, защото въпреки своята мудност е сред най-мощните – все пак се храни с камъни е почти неубиваем.
spin-master-34-00193-6022810-ionix-dragon-mini-figure-asst-8-210-cloudjumper

Сглобяема мини фигура Spin Master Ionix - Грозокрил

Цена:
12.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви харесва героите от анимационния филм „Как да си дресираш дракон 2“, то сглобяемата мини фигура на този Грозокрил – страховит дракон с 4 крила и огненочервена кожа - ще го вдъхнови.
Комплект фигури Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Valka & Baby & Scuttleclaw

Комплект фигури Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Valka & Baby & Scuttleclaw

Цена:
31.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви е сред феновете на анимационната история „Как да си дресираш дракон“, то този удивителен комплект на Spin Master с фигурка на ездач, оръжия и два дракона ще го изненадат. Валка е със своя дракон, за който има торпедо, което се зарежда в устата му, а втория дракон е бебе гронкъл с подвижни крилца.
Комплект екшън фигури Spin Master Dragons Deluxe - Дракон и ездач, Drago & War Machine

Комплект Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Drago & War Machine

Цена:
31.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Злият Драго Блудвист, който откриваме във втората част на анимационния филм „Как да си дресираш дракон“ сега пристига яхнал своя дракон, превърнат от него в истинска бойна машина. Двете фигури са част от серията на Spin Master – Dragons – посветена на най-забележителните персонажи от историята.
Комплект екшън фигури Spin Master Dragons Deluxe - Дракон и ездач, Hiccup & Toothless

Комплект фигури Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Hiccup & Toothless

Цена:
31.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако някога сред викингите е имало такъв войн, който да заподозре, че дракон може да се дресира, то това може да е само един – Хълцук. От него именно тръгва анимационната история, в която дракони и хора стават непобедим тандем и заедно решават редица общи проблеми. Сега Хълцук пристига при своите почитатели в комплект със своя дракон – Нощен бяс.
Комплект екшън фигури Spin Master Dragons Deluxe - Дракон и ездач, Astrid & Stormfly

Комплект фигури Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Astrid & Stormfly

Цена:
31.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Астрид – смелата викингска девойка, по която въздиша не един млад викинг, сега пристига в комплект със своята Буреноска – смъртоносния ѝ змей, който е дресирала и язди в анимационната история „Как да си дресираш дракон“. Сега тя е не само облечена с бойни доспехи, но е и въоръжена (оръжието ѝ е подвижно, както и самата фигура на Астрид може да се постави и свали от гърба на дракона).
Комплект екшън фигури Spin Master Dragons Deluxe - Дракон и ездач, Snotlout & Hookfang

Комплект фигури Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Snotlout & Hookfang

Цена:
31.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ето го и него – Сополак, който освен че получава непрестанни откази от Астрид, си има и свой собствен дракон – Криворог, който е от вида Чудовищен кошмар. Сега дракон и ездач пристигат в комплект, за да зарадват децата, които са фенове на анимационната история „Как да си тренираш дракон“.
Фигура Spin Master Dragons - Deadly Nadder

Екшън фигура Spin Master Dragons - Deadly Nadder

Цена:
29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ето я и нея – Буреноска – красива, но ужасяващо опасна, също като своята ездачка – Астрид. Сега Буреноска, която изстрелва отровни шипове и бълва огън, пристига при феновете на историята „Как да си дресираш дракон“ и то като невероятна екшън фигура от Spin Master. Крилете на играчката са подвижни, а при отварянето на устата ѝ вътре се вижда червена светлина, като от огън.
Фигура Spin Master Dragons - Timberjack

Екшън фигура Spin Master Dragons - Timberjack

Цена:
29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Тимбърджак е огромен дракон, който е с остри, като мечове крила. Докато лети над горите, той може да отсича с тях вековни дървета, затова го наричат и дървосекач. Тимбърджак сега пристига при феновете на историята „Как да си дресираш дракон“, като голяма екшън фигура, която е с разгъващи се, подвижни криле.
Фигура Spin Master Dragons - Hookfang

Екшън фигура Spin Master Dragons - Hookfang

Цена:
29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ето го и него – червения дракон Криворог, който може да възпламенява цялата си кожа, а това изобщо не е приятно за ездача му. Той е от вида Чудовищен кошмар, а сега, за феновете на анимационната история „Как да си дресираш дракон“ пристига като страхотна екшън фигура, която изстрелва два поразяващи диска с крилата си (включени са в комплекта).
dragons-mini-figurka-iznenada

Мини фигурка-изненада Spin Master Dragons Deluxe

Цена:
4.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви е сред феновете на невероятната история за момчето-викинг Хълцук и неговия дракон Беззъб, ако анимационните филми по нея го карат да мечтае, да се сражава с въображаеми неприятели, да се опитва да дресира свой дракон, то тази поредица мини фигури-изненади ще го впечатли и ще му даде още повече възможности за игри и забавление.
Комплект екшън фигури Spin Master Dragons Deluxe - Дракон и ездач, Valka & Cloud Jumper

Комплект фигури Spin Master Dragons - Дракон и ездач, Valka & Cloud Jumper

Цена:
39.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако детето ви обича викингски истории за дракони, яздени от смели войни, то със сигурност ще е гледало един от най-популярните анимационни филми на тази тематика – „Как да си дресираш дракон“. От Spin Master са създали невероятно реалистична играчка на дракон и ездач – Валка и неговия облачен дракон.
Екшън фигура Spin master Dragons - Гръмпи

Екшън фигура Spin Master Dragons - Гръмпи

Цена:
29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ето го и Гръмпи – сърдитко и половина, който е толкова трудно подвижен, че предпочита да си лежи и да спи, пред това да размахва криле и да лети. Той, обаче, има поразяваща челюст, на която не могат да се опре нищо.
Екшън фигура Spin Master Dragons - Костотрошача

Екшън фигура Spin Master Dragons - Костотрошача

Цена:
29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Тръпки на ужас ще преминат през тялото ви, ако пред вас се изправи ужасяващия дракон Костотрошач, всяващ страх дори в сърцата на храбрите викинги от Бърк. Сега този звяр, който с времето се оказва доста мил и податлив на дресиране, пристига при почитателите на анимационния филм „Как да си дресираш дракон“ и то като впечатляваща екшън фигура.
Екшън фигура Spin master Dragons - Беззъб

Екшън фигура Spin Master Dragons - Беззъб

Цена:
29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте и по-скоро – влетете в митичния свят на викингите с един от любимите дракони, известен от анимационния филм „Как да си дресираш дракон“. Беззъб пристига сега като удивителна играчка, която притежава няколко тайни. Драконът е с подвижни криле, а в устата му се зарежда торпедо.