Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Интерактивно динозавърче - Додо

Интерактивно динозавърче - Додо

Електронни

Ако се чудите как да осигурите на вашето бебче нови положителни емоции, нов начин да получава информация и да се забавлява, можете да се доверите на интерактивното динозавърче от Clementoni – Додо.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYEL0000039

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.02

Ценова защита

ПРОМО

Интерактивно динозавърче - Додо

Ключови характеристики

 • Материал:Пластмаса
 • Батерии:3
 • Батерии в комплекта:Да
 • Каталожен номер:60426
 • За възраст:1-3 години
 • Тип батерии:AA
 • Цвят:Многоцветен
 • Име:Интерактивно динозавърче - Додо
 

Ако се чудите как да осигурите на вашето бебче нови положителни емоции, нов начин да получава информация и да се забавлява, можете да се доверите на интерактивното динозавърче от Clementoni – Додо. То е приятелски настроено и ще помогне на бебето да открива различни звуци, цветове, цифри и да научава подробности за животните от джунглата. Играчката е предназначена за деца на възраст между 12 и 36 месеца, когато мъничетата се нуждаят от нови предизвикателства, за да опознават света около тях. Чрез натискането на бутоните отстрани на тялото на Додо се чуват различни звуци, които зависят от избрания режим на игра с големия плъзгащ се клавиш отгоре на гръбчето. Когато динозавърчето „говори“, мърда с устичка, има светлинки, а детето може да движи и главата на зеления си приятел. 

Играчката предлага избор на 4 различни варианта на игра: 

 • Запознаване с животните от петте картинки 
 • Хайде да учим цифрите 
 • Да проверим какво знаем 
 • Забавни песнички 

 Играчката работи с 3 батерии, тип АА.

За Clementoni

“Играта е много сериозно занимание. Ние никога не трябва да спираме да играем, особено когато пораснем.” Марио Клементони – основател на “Clementoni”

Сигурно и вие ще се съгласите, че играта е сред най-лесните, най-сигурни и забавни начини да ставаш все по-наблюдателен, логичен, да развиваш паметта си, да бъдеш по-сръчен, да разбираш света по-лесно, дори да си по-творчески настроен. И всичко това с игра. Затова от “Clementoni” са се посветили на създаването на такива продукти, които карат децата да правят най-естественото нещо за тях – да играят. Гамата им от детски игри и играчки включва: за най-малките – от 0 месеца до 12 години, като тук са линиите Baby Clementoni, Disney Baby и Clemmy. Следват предучилищните и образователни игри, доминирани от марката Sapientino (световноизвестни настолни игри). На редичката след тях са научните игри Science&Play, ултрамодерните таблети Made in Clementoni, както и мини компютрите. Не можем да изпуснем и сериите Art Attack и Crazy Chic – от творчески комплекти и играчки, в които не е забравена и за миг класиката, за сметка на ултрамодите. И никога не бихме пропуснали играчките за развлечение, които правят децата по-съсредоточени, наблюдателни, логични и сръчни – пъзелите, както и серията Tombole. С една дума - в гамата на “Clementoni” има играчки за всички възрасти, които са израснали с цяло поколение деца.

Следвайки една точна стратегия, през годините на развитие (повече от половин век – от 1963 г) компанията продължава непрекъснато да въвежда все повече нови продукти, което води до разнообразна гама от образователни играчки, които правят децата още по-подготвени за предизвикателствата на живота.

Италианската компания проектира, разработва и създава своите продукти в централата си в Реканати. Екипът ѝ нараства през годините, като днес включва повече от 50 млади изследователи, посветили силите, знанията и творческите си заложби на това да създават полезни и забавни игри и играчки за деца от всякакви възрасти. Повече от  60% от продуктите “Клементони” излизат от цеховете в централата им в Италия, като тук се включват всички хартиени и картонени продукти (като серията Sapientino и пъзелите), както и класическите строителни блокчета (кубчета и строители).

И как бихме могли да финализираме представянето на марката, ако пропуснем мотото на “Clementoni”, което отразява всички разбирания, вярвания и закони, които ръководят създателите на техните продукти, а именно: “Порастването е най-прекрасната игра!”.

Ревюта на наши потребители за Интерактивно динозавърче - Додо

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран