Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Образователна играчка Fisher Price - Лаптоп, на български език

Образователна играчка Fisher Price - Лаптоп, на български език

Електронни

Има играчки, които порастват заедно с детето ви. Този образователен лаптоп от “Fisher Price” е точно такъв. Той е създаден по технологията Smart Stages, която включва три нива на обучение:
изследване, окуражаване, ролеви игри.

Към пълното описание и видео

49.95 BGN Цена:
49.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: Силвия Гогова

Номер на продукт:

TYED0000408

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

ПРОМО

Образователна играчка Fisher Price - Лаптоп, на български език

Ключови характеристики

  • Име:Образователна играчка Fisher Price - Лаптоп, на български език
 

Има играчки, които порастват заедно с детето ви. Този образователен лаптоп от “Fisher Price” е точно такъв. Той е създаден по технологията Smart Stages, която включва три нива на обучение: изследване, окуражаване, ролеви игри. Лаптопът учи детето на българската азбука, цифрите, „знае“ 30 български песнички, различни фрази, учи го на цветовете и др. Всяко едно от нивата обхваща следните периоди: I ниво - за възраст от +6 месеца - 1 година, II ниво – от +1 година - 1 година и 6 месеца и III ниво - +18 месеца. Всяко ниво предлага различни фрази, песничи и знания за усвояване. Лаптопът има екранче с LED светлинки, където се изписват съответните символи, които детето учи. Играчката има 9 клавиша, като с плъзгача се преминава от едно ниво – на друго. Лаптопът има удобна дръжка, за която детето може да го носи където пожелае. Играчката работи с 2 батерии, тип AA.

За Fisher Price

Всичко започва през 1930 година, когато Херман Фишер, Ървинг и Маргарет Прайс и Хелън Шел съчетават своите таланти, за да създават различни детски играчки. Те трябвало да са не само забавни, но да помагат на децата да се развиват хармонично – физически, психически и интелектуално. Така се ражда "Fisher Price".
По онова време основните материали, от които се правели детските играчки били дървото и метала, което ги правело не само много тежки, но и доста скучни на цвят. За да ги направят по-пъстри, основателите на "Fisher Price" започнали да им залепват цветни етикети. Следващата крачка към покоряването на пазара е въвеждането на играчките за дърпане и бутане, които укрепват децата физически, помагат им за координацията на движенията, както и за стабилизирането на походката. За да привлекат вниманието към тези иновативни продукти, четиримата приятели да ги произведат като познати, весели герои от детските приказки. Тези нови играчки творческият тандем представил в Ню Йорк, на Международния панаир за детски играчки. И въпреки тежката икономическа ситуация заради Голямата депресия, продуктите на „Фишер Прайс“ пожънали огромен успех.

Един въпрос, обаче, продължавал да занимава иноваторите, а именно – как да направят играчките си по-леки, както и по-шарени. Решението идва в зората на 50-те години на миналия век, когато “Fisher Price” за първи път в света използват пластмаса за производство на детски играчки. Тя лесно се оформя, можела да се оцветява във всякакви цветове, а била лека и здрава. Следва създаването на много нови продукти, като една от сериите се оказала извънредно печеливша, а именно „Малките хора“. В нея имало различни малки фигурки на хора и животни, за които по-късно от "Fisher Price" започнали да правят домове, аксесоари, обществени сгради, транспортни средства и др. Така постепенно компанията, която няколко пъти е купувана от различни корпорации, налага в международен мащаб марката "Fisher Price" и се утвърждава като един от световните лидери в производството на бебешки играчки и такива за предучилищна възраст. Днес компанията е част от „Mattel”, като дори за миг не спира да създава все нови и нови продукти, както и да развива своята филантропска дейност за подпомагане на деца в нужда, вече сляла се с делото на Mattel Children’s Foundation.    

В момента седалището на фирмата е в източна Аврора, Ню Йорк – малко историческо селце, което има очарователни къщи, живописни хълмове и много великолепни жители. Нейните продукти са намерили верни приятели в над 145 страни по света и се произвеждат на 37 езика. 

Ревюта на наши потребители за Образователна играчка Fisher Price - Лаптоп, на български език

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран