Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Фигурка Schleich от серията Дивия живот - Животните в Европа: Язовци - бебета

Фигурка Schleich от серията Дивия живот - Животните в Европа: Язовци - бебета

Фигури

Богатство и разнообразие – така бихме могли да определим с няколко думи животинския свят в Европа. От “Schleich” са решили да представят това многообразие на децата, като го обособят в една серия „Европа“. А всичкото това изобилие си има своето логично обяснение – разнообразието на климата, на почвите, на растителния свят.

Към пълното описание и видео

10.90 BGN Цена:
10.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0001482

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Фигурка Schleich от серията Дивия живот - Животните в Европа: Язовци - бебета

Ключови характеристики

 • Предназначение:За забавление и възпитание
 • Тип:Фигурки
 • Материал:Полимер
 • Батерии в комплекта:Не
 • Размер на продукта:8.5 x 2 x 3.5 cm
 • Размер на опаковката:8.5 x 2 x 3.5 cm
 • Каталожен номер:14651
 • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
 • Баркод:4005086146518
 • Подходящ за:Момчета, Момичета
 • Име:Фигурка Schleich от серията Дивия живот - Животните в Европа: Язовци - бебета
 

За серията "Дивия живот - Животните в Европа":

Богатство и разнообразие – така бихме могли да определим с няколко думи животинския свят в Европа. От “Schleich” са решили да представят това многообразие на децата, като го обособят в една серия „Европа“. А всичкото това изобилие си има своето логично обяснение – разнообразието на климата, на почвите, на растителния свят. В Европа има няколко различни области, в които условията на живот са сравнително сходни – Средиземноморка – люлката на две от европейските цивилизации – гръцката и римската. Природните условия в нея са изключително благоприятни - с червени почви, предимно планински и низинен терен, с иглолистна и широколистна растителност, като тук добре виреят маслини, смокини, корков дъб, средиземноморски бор и др. В тези части се срещат благороден елен, дива коза, муфлон, влечуги и птици.

В Европа има също така и други зони – на степите и лесостепите – в източна Европа, Среднодунавска и Долнодунавска низина. Регионът е предимно с равнини и низини, а растенията са степни и лесостепни – с треви и гори предимно от дъб, ясен и липа. Сред животните се срещат различни гризачи, язовци, порове, лисици, лалугери, таралежи, влечуги и птици.

Следват гористите райони в умерения климатичен пояс, които са на север от степите и лесостепите. Там има и равнини, и планини, и плата. Има много широколистни гори (дъб, явор, бук, липа, бреза и др.), смесени гори и иглолистни гори (бор, бяла ела, смърч, лиственица и др.). От животните тук се срещат лисици, вълци, кафяви мечки, зайци, рисове. Лосове, много прелетни и блатни птици и др.

В серията „Европа“ на “Schleich” децата, а и колекционерите на детайлни и прецизно изработени фигурки, могат да открият такива на лисици, язовци, щъркели, таралежи, видри, бобри, елени, зайци и др.

 

Колекционерски фигурки Schleich

Това е територия, в която се чувстват добре предимно онези, които харесват реализма, но са останали с романтизъм в душите си, искат поразителни детайли, но ако може те да са умалени, а не на последно място – тук са и любителите на съвършеното качество, граничещо с ръчната изработка на най-големите майстори. Е, след всичко това нека кажем – ще си говорим за немската компания Schleich.
Компанията е основана през 1935 г. от Фридрих Шлайх и в началото е била предимно доставчик на суровини за пластмасовата индустрия. Но това е до 1950-те, през които започват да се появяват техните забележителни комични фигурки – умалени модели на любими герои, които са популярни и до днес – Смърфовете, Снупи и много други.
От началото на 1980 година към асортимента с фигурки, чието производство носи девиза „Компетентност и опит“, се добавят фигурки на животни, с които децата получават реална представа за природата, с тази разлика, че е в умален мащаб. А линията на времето все повече се разширява, включвайки не само живи същества от днешния период, но и от „изгубения свят“ на динозаврите, както и такива, които са от невидимата за всеки, приказна земя, която е на приказките. Сред живите същества на “Schleich” има диви животни, животни от фермата, динозаври, дракони, еднорози и какво ли още не.
През 2003 г. се добавят сред представените от компанията фигури такива от сериите „Рицари“, „Дивия Запад“, „Елфи“ и др.
И всичко това, всяка една отделна фигурка, преминава през строг качествен контрол за безопасност, защото отговорността към децата и родителите, към това бъдещите лекари, инженери, биолози, естествоизпитатели, химици и всички членове на обществото да са с положително отношение към всичко живо, да го пазят и се грижат за неговото оцеляване.

Ревюта на наши потребители за Фигурка Schleich от серията Дивия живот - Животните в Европа: Язовци - бебета

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран