Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
smarf-pirat

Фигурка Schleich от серията “Смърфовете – забавни фигурки“: Смърф - пират

Фигури

Знаете ли, че светът е видял смърф за първи път през 1958 година и то благодарение на един много талантлив белгийски художник (Pierre Culliford), който работи под творческия псевдоним Пейо. Първите „синигерчета-човечета“ излизат в комик, а анимационния филм се появява чак през ранните 80 години на миналия век. А раждането на смърфовете става така…

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002099

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

ПРОМО

Този артикул е част от програмата ни за Плюс продукти. Програмата позволява на Ozone.bg да предлага стотици продукти с ниска цена, които биха били твърде скъпи, за да се изпратят самостоятелно. За да поръчате такъв артикул трябва да го комбинирате с нормален продукт или стойността на поръчката ви да е над 15 лв. с ДДС.

Фигурка Schleich от серията “Смърфовете – забавни фигурки“: Смърф - пират

Ключови характеристики

За серията „Смърфовете – забавни фигурки":

Знаете ли, че светът е видял смърф за първи път през 1958 година и то благодарение на един много талантлив белгийски художник (Pierre Culliford), който работи под творческия псевдоним Пейо. Първите „синигерчета-човечета“ излизат в комик, а анимационния филм се появява чак през ранните 80 години на миналия век. А раждането на смърфовете става така…

Пейо пресичал гората с автомобила си и той се повредил. След няколкочасово чакане някой да мине, за да му помогне, Пейо тръгнал да се разхожда. Там видял големи гъби и докато ги разглеждал отблизо му се родила идеята за гноми, които най-вероятно живеели в тях. Но кафявото било мно-о-о-ого скучно, затова той го заменил със синьо и… така се родили смърфовете.

А те… в света на творческата магия живеели в гората, в средновековна Европа, приблизително някъде около крайбрежието на западна Ирландия. А, ето и тайната защо непрекъснато някой злобар ги преследва – те могат да правят ЗЛАТО. Особено зъл техен враг е магьосника Гаргамел, който се появява непрестанно със своя приятел – котката Азраел.

Сега, за всички смърфолюбители, от “Schleich” са създали цяла забавна серия от фигурки, които могат да подаряват с усмивка на приятели и колеги, защото те не са инспирирани само от филмчето и историята, а и от нашия живот. Тук откриваме Смърфиета и Младоженец – подарък за младо семейство, има няколко фигури, посветени на зодиите, на различни професии, като търговец, учен, капитани, пирати, готвачи, мениджъри, шефове, счетоводители, маркетолози, изследователи и дори домоуправители. А, тук има и разни спортисти, с които да зарадвате спортуващите, а ако някой ви дразни – просто му подарете Смърф-туземец или Гаргамел с вдигнати ръце.

А за Супер почиващите и за супер активните можете да добавите и двете СУПЕР възможности – Смърф в хамак и Смърф с BMX.

 

Колекционерски фигурки Schleich

Това е територия, в която се чувстват добре предимно онези, които харесват реализма, но са останали с романтизъм в душите си, искат поразителни детайли, но ако може те да са умалени, а не на последно място – тук са и любителите на съвършеното качество, граничещо с ръчната изработка на най-големите майстори. Е, след всичко това нека кажем – ще си говорим за немската компания Schleich.
Компанията е основана през 1935 г. от Фридрих Шлайх и в началото е била предимно доставчик на суровини за пластмасовата индустрия. Но това е до 1950-те, през които започват да се появяват техните забележителни комични фигурки – умалени модели на любими герои, които са популярни и до днес – Смърфовете, Снупи и много други.
От началото на 1980 година към асортимента с фигурки, чието производство носи девиза „Компетентност и опит“, се добавят фигурки на животни, с които децата получават реална представа за природата, с тази разлика, че е в умален мащаб. А линията на времето все повече се разширява, включвайки не само живи същества от днешния период, но и от „изгубения свят“ на динозаврите, както и такива, които са от невидимата за всеки, приказна земя, която е на приказките. Сред живите същества на “Schleich” има диви животни, животни от фермата, динозаври, дракони, еднорози и какво ли още не.
През 2003 г. се добавят сред представените от компанията фигури такива от сериите „Рицари“, „Дивия Запад“, „Елфи“ и др.
И всичко това, всяка една отделна фигурка, преминава през строг качествен контрол за безопасност, защото отговорността към децата и родителите, към това бъдещите лекари, инженери, биолози, естествоизпитатели, химици и всички членове на обществото да са с положително отношение към всичко живо, да го пазят и се грижат за неговото оцеляване.

Ревюта на наши потребители за Фигурка Schleich от серията “Смърфовете – забавни фигурки“: Смърф - пират

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран