Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
ritsar-na-drakona-berserk

Фигурка Schleich от серията Рицари на Дракона: Рицар на Дракона - берсерк

Фигури

Елдрадор - една земя на велики рицари, на огнени вулкани, айсберги и несломими крепости. В този приказен свят живеят едни от най-непримиримите рицари. Тук се намира Замъкът на тъмните рицари на Дракона, обкръжен от огнени вулкани.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001896

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.03

Ценова защита

Фигурка Schleich от серията Рицари на Дракона: Рицар на Дракона - берсерк

Ключови характеристики

За Серията „Рицари на Дракона“

Елдрадор - една земя на велики рицари, на огнени вулкани, айсберги и несломими крепости. В този приказен свят живеят едни от най-непримиримите рицари. Тук се намира Замъкът на тъмните рицари на Дракона, обкръжен от огнени вулкани. Между тези тъмни каменни стени лети страховит дракон с ездач на гърба си, който е тежко въоръжен, с червено-черна броня. Това е драконовият ездач Порток. На негова страна са застанали много други рицари, загадъчни магьосници и странни зверове, които имат само една цел – веднъж завинаги да победят рицарите Грифин.

В източната част на Елдрадор се намира замъкът на рицарите Грифин, разположен сред високи снежни планини. Мъжете, които живеят там са смели, бързи воини, изпълнени с благородство и мъдрост. За разлика от драконовите рицари, тези яздят грифони. Техният най-добър ездач е Атокай, който не се страхува от нито един дракон и нито един драконов ездач.

Ключът към завладяването на Елдрадор е черен метал, от който могат да се изработват магически оръжия – Purodum. Който постави ръка над залежите от този метал, той ще владее Елдрадор до края на времето. Затова всички търсят находището и мечтаят за световно господство.

На магическите същества в този свят, както и на рицарите на Дракона, от “Schleich” са направили серия, посветена на тях. Тук могат да се видят фигурите на Краля, магьосника, на берсерка, на драконовия ездач със своя дракон, както и рицари, въоръжени с различни огнени оръжия, изковани в огъня на техните вулкани.

Колекционерски фигурки Schleich

Това е територия, в която се чувстват добре предимно онези, които харесват реализма, но са останали с романтизъм в душите си, искат поразителни детайли, но ако може те да са умалени, а не на последно място – тук са и любителите на съвършеното качество, граничещо с ръчната изработка на най-големите майстори. Е, след всичко това нека кажем – ще си говорим за немската компания Schleich.
Компанията е основана през 1935 г. от Фридрих Шлайх и в началото е била предимно доставчик на суровини за пластмасовата индустрия. Но това е до 1950-те, през които започват да се появяват техните забележителни комични фигурки – умалени модели на любими герои, които са популярни и до днес – Смърфовете, Снупи и много други.
От началото на 1980 година към асортимента с фигурки, чието производство носи девиза „Компетентност и опит“, се добавят фигурки на животни, с които децата получават реална представа за природата, с тази разлика, че е в умален мащаб. А линията на времето все повече се разширява, включвайки не само живи същества от днешния период, но и от „изгубения свят“ на динозаврите, както и такива, които са от невидимата за всеки, приказна земя, която е на приказките. Сред живите същества на “Schleich” има диви животни, животни от фермата, динозаври, дракони, еднорози и какво ли още не.
През 2003 г. се добавят сред представените от компанията фигури такива от сериите „Рицари“, „Дивия Запад“, „Елфи“ и др.
И всичко това, всяка една отделна фигурка, преминава през строг качествен контрол за безопасност, защото отговорността към децата и родителите, към това бъдещите лекари, инженери, биолози, естествоизпитатели, химици и всички членове на обществото да са с положително отношение към всичко живо, да го пазят и се грижат за неговото оцеляване.

Ревюта на наши потребители за Фигурка Schleich от серията Рицари на Дракона: Рицар на Дракона - берсерк

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран