Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
ritsar-na-grifona-geroy-s-orazhiya

Фигурка Schleich от серията Рицари на Грифона: Рицар на Грифона - герой с оръжия

Фигури

Някъде там – в миналото, а защо да не са и в настоящето и в бъдещето, съществува една вълшебна земя на рицари, вулкани, ледове и неразрушими каменни замъци – Елдрадор.

Към пълното описание и видео

21.90 BGN Цена:
21.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0001909

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Фигурка Schleich от серията Рицари на Грифона: Рицар на Грифона - герой с оръжия

Ключови характеристики

За Серията „Рицари на Грифона“

Някъде там – в миналото, а защо да не са и в настоящето и в бъдещето, съществува една вълшебна земя на рицари, вулкани, ледове и неразрушими каменни замъци – Елдрадор.

В единия край на тази земя живеят Рицарите на Дракона в своя замък, разположен сред огнедишащите вулкани, в които тези воини изковават своите брони и оръжия. Техен водач е драконовия ездач Порток, който лети на гърба на своя огнедишащ дракон. Той има една основна цел – да победи рицарите на Грифона.

В източната част на Елдардор се намира замъкът на рицарите на Грифона. Той е разположен сред заснежени планини, а бойците, които живеят там, са опитни, бързи, смели, благородни и мъдри. На тяхна страна те имат гигантски грифон, който е бърз като стрела. Негов ездач е рицаря Атокай.

И двата ордена – на Дракона и на Грифона – имат една цел – да открият древен метал, от който да направят своите оръжия. С тях всеки става непобедим и е безспорен владетел на целия Елдрадор.

Посветени на мисията да направят за децата и колекционерите сблъсъка между рицарите по-истински, от “Schleich” са създали серия фигурки, наречена Рицарите на Грифона. Сред тях има ездачи, воини, въоръжени с различни оръжия, берсерки, магьосници и дори самият удивително бърз грифон.

Колекционерски фигурки Schleich

Това е територия, в която се чувстват добре предимно онези, които харесват реализма, но са останали с романтизъм в душите си, искат поразителни детайли, но ако може те да са умалени, а не на последно място – тук са и любителите на съвършеното качество, граничещо с ръчната изработка на най-големите майстори. Е, след всичко това нека кажем – ще си говорим за немската компания Schleich.
Компанията е основана през 1935 г. от Фридрих Шлайх и в началото е била предимно доставчик на суровини за пластмасовата индустрия. Но това е до 1950-те, през които започват да се появяват техните забележителни комични фигурки – умалени модели на любими герои, които са популярни и до днес – Смърфовете, Снупи и много други.
От началото на 1980 година към асортимента с фигурки, чието производство носи девиза „Компетентност и опит“, се добавят фигурки на животни, с които децата получават реална представа за природата, с тази разлика, че е в умален мащаб. А линията на времето все повече се разширява, включвайки не само живи същества от днешния период, но и от „изгубения свят“ на динозаврите, както и такива, които са от невидимата за всеки, приказна земя, която е на приказките. Сред живите същества на “Schleich” има диви животни, животни от фермата, динозаври, дракони, еднорози и какво ли още не.
През 2003 г. се добавят сред представените от компанията фигури такива от сериите „Рицари“, „Дивия Запад“, „Елфи“ и др.
И всичко това, всяка една отделна фигурка, преминава през строг качествен контрол за безопасност, защото отговорността към децата и родителите, към това бъдещите лекари, инженери, биолози, естествоизпитатели, химици и всички членове на обществото да са с положително отношение към всичко живо, да го пазят и се грижат за неговото оцеляване.

Ревюта на наши потребители за Фигурка Schleich от серията Рицари на Грифона: Рицар на Грифона - герой с оръжия

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран