Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
star-wars-figurka-kanan-jarrus

Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Kanan Jarrus

Фигури

Kanan Jarrus, или както е рожденото му име Caleb Dume, е мъж, чувствителен към Силата и джедай от Падуан. Той оцелява след фаталната за много джедаи Заповед 66 и потъва в нелегалност. Той напуска джедаите за известно време и заменя синьото лазерно острие на джедайския меч с бластер.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001076

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.03

Ценова защита

Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Kanan Jarrus

Ключови характеристики

Kanan Jarrus, или както е рожденото му име Caleb Dume, е мъж, чувствителен към Силата и джедай от Падуан. Той оцелява след фаталната за много джедаи Заповед 66 и потъва в нелегалност. Той напуска джедаите за известно време и заменя синьото лазерно острие на джедайския меч с бластер. Сега Kanan Jarrus пристига като иновативна екшън фигура, която е част от серията на Hasbro - Star Wars Hero Mashers. Характерно за нея е, че всеки от персонажите (предлагат се отделно) се разглобява, а частите им са взаимнозаменяеми. Така можете от няколко фигури да получите нови герои. 

Височината на Кенън е 15 cm, като фигурата идва въоръжена с джедайски меч. Тя е подвижна във всички стави и може да се нагласява в различни екшън пози.

Ревюта на наши потребители за Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Kanan Jarrus

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран