Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
pomegranate-pb011-kubcheta-za-igra-bpz-susan-stockdale-s-animals

Пъзелни кубчета Pomegranate от 12 части - Животни, Сюзън Стокдейл

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Сюзън Стокдейл (Susan Stockdale) е автор и илюстратор на детски и научнопопулярни книги, които представят природата по впечатляващ начин и учат децата да я обичат и пазят.
pomegranate-pb005-kubcheta-za-igra-bpz-charley-harper

Пъзелни кубчета Pomegranate от 12 части - Птици, Чарли Харпър

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Птиците, природата, откровените цветове и изчистените, стилизирани форми – всичко това са черти, които оформят характера на изкуството на Чарли Харпър – един от най-прочутите модернистични художници в Синсинати. Той е най-известен с със силно стилизираните си картини на диви животни, плакатите и великолепните илюстрации на книги. Цялата му любов към животните и дивия свят съвсем не са случайни, защото детството на художника преминава във фермата на неговите родители, която напуска чак когато решава да учи изкуство в Художествената академия на Синсинати.
9 Кубчета в кутия Pino - Животни

9 Кубчета в кутия Pino - Животни

Цена:
16.80лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Животните от гората и джунглата са готови да помогнат на вашето дете в развитието на логическото му и обемно мислене, наблюдателност и въображение. Ето как - с един забавен и доказал ефективността си вариант – играта с кубчета, от които се подреждат различни картинки.
woody-90248-kubcheta-s-kartinki-veseloto-vlakche-i-zhivotni-4x5

Дървени кубчета Woody Веселото влакче – Животни и сезони

Цена:
21.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Комплектът съдържа 12 кубчета с картинки, с помощта на които детето ви ще развие наблюдателността и логическото си мислене, докато подрежда различни картинки и се забавлява.
playmobil-291273-6193-rabotnik-na-ledena-parzalka

Комплект фигурки Playmobil Sport & Action - Работник на ледена пързалка

Цена:
26.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За да бъде ледената пързалка напълно готова за големия хокеен мач, ледът трябва да е поддържан много добре. За това се грижи работникът по поддръжката, който може да управлява специалната машина за лед.
playmobil-291143-5561-semeystvo-risove-s-fotograf

Комплект фигурки Playmobil Wild Life - Видео оператор снима семейство рисове

Цена:
46.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За да уловиш в кадър диво животно, се изисква много търпение и професионализъм. Този, чиято фигура е включена в комплекта на Playmobil със сигурност е такъв. Той си е направил скривалище, от което има добра видимост към бърлогата на семейство рисове.
playmobil-291142-5560-protivopozharen-samolet-s-vodni-ski

Комплект фигурки Playmobil Wild Life – Противопожарен самолет с водни ски

Цена:
70.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Бързо, помогнете, на плажа нещо гори и пожара може да се пренесе към гората! Обадете се веднага на специалния отряд! Ако чуете, че детето ви си играе на пожарникари така, то със сигурност ще му хареса този комплект на Playmobil, в който има специален противопожарен самолет с пилот.
playmobil-291140-5558-pikap

Комплект фигурки Playmobil Wild Life - Пикап

Цена:
77.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Детето ви мечтае за пътешествия, за рафтинг и излети в планината? Ето как можете да му дадете възможност да пътува и преживява щури приключения, като може даже да не напуска стаята – с комплекта на Playmobil с пикап с лебедка, с две фигури на мъж и жена, с кану, весла, спасителни жилетки и много аксесоари.
fp-igr-k-kt-zebra-s-kubcheta-s-topch

Занимателна играчка Fisher Price - Зебра, с кубчета и топчета

Цена:
39.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли с какво обичат да играят зебрите? За останалите не знаем, но тази зебра, която е превърната в играчка от Fisher Price, обича да играе с… кубчета. Тя пристига в комплект с 3 напълно иновативни образователни куба, които са с топчета с различни картинки в тях. Когато детето плъзга кубчетата по пода, топчетата в тях се въртят. От трите фигурки мъничетата могат да си построят кула или да ги пускат по Зебричката, като по пързалка. Те ще закачат двете препятствия по пътя надолу и ще се приземяват на пода.
pomegranate-pb014-kubcheta-za-igra-bpz-marley-beautiful-bugs

Пъзелни кубчета Pomegranate от 12 части - Красиви буболечки, Кристофър Марли

Цена:
24.99лв.

Наличност:

На склад Виж
„Главната ми цел при работа с напълно непознати организми е да насърча дълбоката благодарност за майсторския дизайн, който срещаме навсякъде в природата, в естествения свят.“ – Това казва художника и дизайнер Крис Марли, който днес черпи вдъхновение от природата и в частност – от насекомите.