Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
ban-bao-6135-konstruktor-ban-bao-bar-na-plazha

Конструктор BanBao Trendy - Съблекалня на плажа

Конструктори

Искате да се топнете в морето, но не сте се преоблекли? О, няма проблем, защото на плажа има най-удобната съблекалня на света! Тя е широка и най-важното – вие можете да си я сглобите и да направите щастлива фигурата от конструктора на BanBao.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002403

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.02

Ценова защита

Конструктор BanBao Trendy - Съблекалня на плажа

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор BanBao Trendy - Съблекалня на плажа
 

Искате да се топнете в морето, но не сте се преоблекли? О, няма проблем, защото на плажа има най-удобната съблекалня на света! Тя е широка и най-важното – вие можете да си я сглобите и да направите щастлива фигурата от конструктора на BanBao. С него ще направите услуга на много хора от плажа, които не са с бански, а искат да се преоблекат. Конструкторът е от 61 части и включва една туристка, която ще се приведе във вид, който е за плажа и ще е щастлива. Тя ще може да наеме сърф, лодка или каквото реши и да се радва на вълните. 

Препоръчва се за деца на възраст над 4 години.

За BanBao

Когато говорим за конструктори, няма начин да пропуснем един от най-големите китайски производители на тухличките BanBao. Те са изработени от здрава и безопасна пластмаса (сертифицирана според европейските стандарт и тези в САЩ), като метода им на сглобяване е аналогичен с този на Lego. Въпреки често афишираното сходство и съвместимост на елементите от двете марки, ще бъдем коректни, като кажем, че са само частични. Една от съществените разлики между на пръв поглед приличащите си Lego и BanBao е и много по-ниския ценови клас на китайските конструктори, което ги прави доста по-достъпни.

Конструкторите BanBao се произвеждат от компанията Jumbogrand Plastics Moulding Industrial CO., която е със седалище в Шанту, Гуангдонг, Китай. Конструкторите на марката съдържат различни типове блокчета, колела и фигурки, които могат да се свържат по различни начини, използвайки принципа с напасващите се пинчета (както при Lego, но някои са по-високи). За радост на децата, а и на родителите, частите BanBao могат да се сглобяват и разглобяват многократно, като за целта децата могат да използват включеното в повечето конструктори ключе.

Марката BanBao предлага на пазара над 20 серии конструктори, които са посветени на важни образователни теми като транспорт, военно дело, полиция, пожарна, средновековни замъци, динозаври, търговски обекти и др.

За най-малките, за децата, които все още усъвършенстват фината си моторика (2-5 години), марката предлага конструктори с по-едри елементи. За по-големите деца, които развиват предимно логиката и въображението си (4-14 години), конструкторите са с BanBao blocks, които са по-малки и в комплектите са много повече.

Към момента марката е добре позната и се е наложила на пазарите на повече от 56 страни по света.

Ревюта на наши потребители за Конструктор BanBao Trendy - Съблекалня на плажа

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран