Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
ban-bao-6657-konstruktor-ban-bao-safari-dzhip

Конструктор BanBao Safari - Джип

Конструктори

Тръгнали сте на сафари, но само наужким? Е, за да направите спомена по-истински, можете да подредите частите на конструктора на BanBao, с който се сглобява сафари джип и то с оборудване. Не забравяйте и хората – гид и един турист, който снима с камера.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002376

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Конструктор BanBao Safari - Джип

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор BanBao Safari - Джип
 

Тръгнали сте на сафари, но само наужким? Е, за да направите спомена по-истински, можете да подредите частите на конструктора на BanBao, с който се сглобява сафари джип и то с оборудване. Не забравяйте и хората – гид и един турист, който снима с камера. 

Броят на частите на комплекта е 248, като сред тях има и животни. За радост на снимащия – до колата им се разхожда слон, по-далече има жираф, а какво ли се крие в далечината? Подредете и мечтайте, играйте и се забавлявайте! 

Конструкторът се препоръчва за деца над 5 години.

За BanBao

Когато говорим за конструктори, няма начин да пропуснем един от най-големите китайски производители на тухличките BanBao. Те са изработени от здрава и безопасна пластмаса (сертифицирана според европейските стандарт и тези в САЩ), като метода им на сглобяване е аналогичен с този на Lego. Въпреки често афишираното сходство и съвместимост на елементите от двете марки, ще бъдем коректни, като кажем, че са само частични. Една от съществените разлики между на пръв поглед приличащите си Lego и BanBao е и много по-ниския ценови клас на китайските конструктори, което ги прави доста по-достъпни.

Конструкторите BanBao се произвеждат от компанията Jumbogrand Plastics Moulding Industrial CO., която е със седалище в Шанту, Гуангдонг, Китай. Конструкторите на марката съдържат различни типове блокчета, колела и фигурки, които могат да се свържат по различни начини, използвайки принципа с напасващите се пинчета (както при Lego, но някои са по-високи). За радост на децата, а и на родителите, частите BanBao могат да се сглобяват и разглобяват многократно, като за целта децата могат да използват включеното в повечето конструктори ключе.

Марката BanBao предлага на пазара над 20 серии конструктори, които са посветени на важни образователни теми като транспорт, военно дело, полиция, пожарна, средновековни замъци, динозаври, търговски обекти и др.

За най-малките, за децата, които все още усъвършенстват фината си моторика (2-5 години), марката предлага конструктори с по-едри елементи. За по-големите деца, които развиват предимно логиката и въображението си (4-14 години), конструкторите са с BanBao blocks, които са по-малки и в комплектите са много повече.

Към момента марката е добре позната и се е наложила на пазарите на повече от 56 страни по света.

Ревюта на наши потребители за Конструктор BanBao Safari - Джип

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран