Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
ban-bao-6858-konstruktor-ban-bao-kafyav-trevopasen-dinozavar-138-chasti

Конструктор BanBao Prehistorische - Бронтозавър

Конструктори

Бронтозавърът е много тежък динозавър, който се храни предимно с растения. Той достига до 20 метра дължина и има дълъг врат. Това му помага да пасе и от най-високите дървета, които никой друг не може да достигне. Бронтозаврите не дъвчели храната си и я поглъщали почти цяла.

Към пълното описание и видео

15.90 BGN Цена:
15.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0002341

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Конструктор BanBao Prehistorische - Бронтозавър

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор BanBao Prehistorische - Бронтозавър
 

Бронтозавърът е много тежък динозавър, който се храни предимно с растения. Той достига до 20 метра дължина и има дълъг врат. Това му помага да пасе и от най-високите дървета, които никой друг не може да достигне. Бронтозаврите не дъвчели храната си и я поглъщали почти цяла. 

Те били желана плячка за хищниците, срещу които били въоръжени само с дълга и много мускулеста опашка, която използвали като камшик. Ако детето ви харесва историите за далечния свят на динозаврите, то с този конструктор от 138 части ще може да си сглоби един от онези бронтозаври, които пощипвали зеленина от най-високите дървета. 

Препоръчва се за деца над 4 години.

За BanBao

Когато говорим за конструктори, няма начин да пропуснем един от най-големите китайски производители на тухличките BanBao. Те са изработени от здрава и безопасна пластмаса (сертифицирана според европейските стандарт и тези в САЩ), като метода им на сглобяване е аналогичен с този на Lego. Въпреки често афишираното сходство и съвместимост на елементите от двете марки, ще бъдем коректни, като кажем, че са само частични. Една от съществените разлики между на пръв поглед приличащите си Lego и BanBao е и много по-ниския ценови клас на китайските конструктори, което ги прави доста по-достъпни.

Конструкторите BanBao се произвеждат от компанията Jumbogrand Plastics Moulding Industrial CO., която е със седалище в Шанту, Гуангдонг, Китай. Конструкторите на марката съдържат различни типове блокчета, колела и фигурки, които могат да се свържат по различни начини, използвайки принципа с напасващите се пинчета (както при Lego, но някои са по-високи). За радост на децата, а и на родителите, частите BanBao могат да се сглобяват и разглобяват многократно, като за целта децата могат да използват включеното в повечето конструктори ключе.

Марката BanBao предлага на пазара над 20 серии конструктори, които са посветени на важни образователни теми като транспорт, военно дело, полиция, пожарна, средновековни замъци, динозаври, търговски обекти и др.

За най-малките, за децата, които все още усъвършенстват фината си моторика (2-5 години), марката предлага конструктори с по-едри елементи. За по-големите деца, които развиват предимно логиката и въображението си (4-14 години), конструкторите са с BanBao blocks, които са по-малки и в комплектите са много повече.

Към момента марката е добре позната и се е наложила на пазарите на повече от 56 страни по света.

Ревюта на наши потребители за Конструктор BanBao Prehistorische - Бронтозавър

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран