Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
ban-bao-6861-konstruktor-ban-bao-unishtozhitelya-125-chasti

Конструктор BanBao Prehistorische - Птерозавър

Конструктори

Птерозавърът е гигантски летящ динозавър, който принадлежи към най-големите летящи животни, които някога са живели на Земята. Затова и те никога не са имали особено опасни врагове.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002344

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 25.02

Ценова защита

Конструктор BanBao Prehistorische - Птерозавър

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор BanBao Prehistorische - Птерозавър
 

Птерозавърът е гигантски летящ динозавър, който принадлежи към най-големите летящи животни, които някога са живели на Земята. Затова и те никога не са имали особено опасни врагове. Те дебнели рибата от въздуха, която нямала никакви шансове срещу дългите клюнове на летящите динозаври. Огромното тяло на влечугото се състояло предимно от криле, които можели да достигнат размах до 5 метра. Това си е било най-голямото им предимство пред останалите динозаври. 

Ако детето ви се интересува от тези праисторически влечуги, то ще може с конструктора на BanBao да влязат в кожата му, като го сглобят от 125-те части

Препоръчва се за деца над 4 години.

За BanBao

Когато говорим за конструктори, няма начин да пропуснем един от най-големите китайски производители на тухличките BanBao. Те са изработени от здрава и безопасна пластмаса (сертифицирана според европейските стандарт и тези в САЩ), като метода им на сглобяване е аналогичен с този на Lego. Въпреки често афишираното сходство и съвместимост на елементите от двете марки, ще бъдем коректни, като кажем, че са само частични. Една от съществените разлики между на пръв поглед приличащите си Lego и BanBao е и много по-ниския ценови клас на китайските конструктори, което ги прави доста по-достъпни.

Конструкторите BanBao се произвеждат от компанията Jumbogrand Plastics Moulding Industrial CO., която е със седалище в Шанту, Гуангдонг, Китай. Конструкторите на марката съдържат различни типове блокчета, колела и фигурки, които могат да се свържат по различни начини, използвайки принципа с напасващите се пинчета (както при Lego, но някои са по-високи). За радост на децата, а и на родителите, частите BanBao могат да се сглобяват и разглобяват многократно, като за целта децата могат да използват включеното в повечето конструктори ключе.

Марката BanBao предлага на пазара над 20 серии конструктори, които са посветени на важни образователни теми като транспорт, военно дело, полиция, пожарна, средновековни замъци, динозаври, търговски обекти и др.

За най-малките, за децата, които все още усъвършенстват фината си моторика (2-5 години), марката предлага конструктори с по-едри елементи. За по-големите деца, които развиват предимно логиката и въображението си (4-14 години), конструкторите са с BanBao blocks, които са по-малки и в комплектите са много повече.

Към момента марката е добре позната и се е наложила на пазарите на повече от 56 страни по света.

Ревюта на наши потребители за Конструктор BanBao Prehistorische - Птерозавър

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран