Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Конструктор BanBao Journey V - Боен кораб

Конструктор BanBao Journey V - Боен кораб

Конструктори

Впуснете се в интер галактическо приключение с бойния кораб на BanBao Spase Fighter 1. С него победата във всяка космическа битка ще бъде ваша.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0000046

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 21.02

Ценова защита

Конструктор BanBao Journey V - Боен кораб

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор BanBao Journey V - Боен кораб
 

Впуснете се в интер галактическо приключение с бойния кораб на BanBao Spase Fighter 1. С него победата във всяка космическа битка ще бъде ваша. 

За да „полети“ с крилата на въображението вашата космическа совалка трябва да я сглобите с елементите на конструктора, които са 145. В кутията има и части за сглобяването на една мини фигура на пилота на кораба – ToBee, както и на един робот, който му помага по време на битките срещу космическите врагове. Конструкторът е подходящ за деца на възраст над 5 години. 

Всички BanBao продукти са направени от 100% ABS пластмаса, което гарантира пълната им безопасност за детското здраве, както и дълги часове игри.

За BanBao

Когато говорим за конструктори, няма начин да пропуснем един от най-големите китайски производители на тухличките BanBao. Те са изработени от здрава и безопасна пластмаса (сертифицирана според европейските стандарт и тези в САЩ), като метода им на сглобяване е аналогичен с този на Lego. Въпреки често афишираното сходство и съвместимост на елементите от двете марки, ще бъдем коректни, като кажем, че са само частични. Една от съществените разлики между на пръв поглед приличащите си Lego и BanBao е и много по-ниския ценови клас на китайските конструктори, което ги прави доста по-достъпни.

Конструкторите BanBao се произвеждат от компанията Jumbogrand Plastics Moulding Industrial CO., която е със седалище в Шанту, Гуангдонг, Китай. Конструкторите на марката съдържат различни типове блокчета, колела и фигурки, които могат да се свържат по различни начини, използвайки принципа с напасващите се пинчета (както при Lego, но някои са по-високи). За радост на децата, а и на родителите, частите BanBao могат да се сглобяват и разглобяват многократно, като за целта децата могат да използват включеното в повечето конструктори ключе.

Марката BanBao предлага на пазара над 20 серии конструктори, които са посветени на важни образователни теми като транспорт, военно дело, полиция, пожарна, средновековни замъци, динозаври, търговски обекти и др.

За най-малките, за децата, които все още усъвършенстват фината си моторика (2-5 години), марката предлага конструктори с по-едри елементи. За по-големите деца, които развиват предимно логиката и въображението си (4-14 години), конструкторите са с BanBao blocks, които са по-малки и в комплектите са много повече.

Към момента марката е добре позната и се е наложила на пазарите на повече от 56 страни по света.

Ревюта на наши потребители за Конструктор BanBao Journey V - Боен кораб

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран